Arama
Arama Sonuçları
Vali Taşolar, bisiklet turunun startını verdi
Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu’nun son etabı Çankırı’dan başladı. Vali Fırat Taşolar, tura katılan bisiklet sporcularını ziyaret ederek, Belediye Meydanından başlayan turun startını verdi.
Gençlerle birlikte pedal çevirdi
Konya Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftası kapsamında gençlerle birlikte pedal çevirdi.
Anneler Günü'nde pedal çevirdi
Iğdır Valisi Ercan Turan, Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte pedal çevirdi. Vali Turan, "Sonsuz sevgi ve şefkatleri ile her zaman yanımızda olan, hayatımıza değer katan tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun" dedi.
Birlikte pedal çevirdiler
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın himayesinde ve Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Bingöl Deprem Çalıştayı” kapsamında üniversite kampüsünde düzenlenen bisiklet turu etkinliğine katıldı.
Sağlık için pedal çevirdiler
‘Sağlığın Keyfini Birlikte Sürelim’ sloganı ile 81 ilde eş zamanlı 11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi. Bisiklet turuna valiler ve kaymakamlar da katılım sağladı.
Gökyüzünden denize pedal çevirdiler
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenen Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti yarışlarına katıldı.
Konteyner kentte çocuklara bisiklet
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Acıbadem Konteyner Kentte yaşayan depremzede çocukları bisikletle sevindirerek, çocukların moral ve motivasyonlarını artırdı.
Türkiye Yüzyılı için pedal çevirdi
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Valilik tarafından düzenlenen Bisiklet Turunda gençlerle pedal çevirdi.
100. yıl onuruna pedal çevirdi
Başlangıç düdüğünü çalarak bisiklet sürme etkinliğini başlatan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, sporseverlerle ve gençlerle birlikte Cumhuriyetin 100. yılı onuruna pedal çevirdi.
Yalovalılarla pedal çevirdi
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında yüzlerce Yalovalı ile birlikte pedal çevirdi.
100. yıl için 5 kilometre pedal çevirdiler
Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı dolayısıyla Konya'nın Kulu ilçesinde "Düden'e Pedallıyoruz" bisiklet etkinliği düzenlendi. 5 kilometre süren etkinliğe Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat da katıldı.
Pedallar Cumhuriyet için döndü
Iğdır’da düzenlenen “Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü ve Bisiklet Turu”na katılan Vali Ercan Turan, “Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet sonsuza kadar yaşayacak” dedi.
Pedallar Cumhuriyet’in 100. yılı anısına döndü
Çorum Alaca’da Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bisiklet Turu’na katılan Kaymakam Hicabi Aytemür, gençlerle birlikte pedal çevirdi.
Pedallar start verince dönmeye başladı
58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun ilk etabı olan Alanya-Antalya parkuru, Vali Hulusi Şahin ile Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’nın start vermesiyle başladı.
Muradiye pedal çeviriyor
16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle Van’ın Muradiye ilçesinde bisiklet sürme etkinliği düzenlendi.
Göletin çevresindeki çöpleri topladı
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, doğaseverlerle birlikte Serpincik Göleti çevresine bırakılan cam, poşet ve ambalaj başta olmak üzere çok sayıda çöpü toplayarak, çevre temizliğine dikkat çekti.
Dede Korkut Türbesi'ne bisikletle gitti
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Dede Korkut Bisiklet Festivali kapsamında yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta Masat köyündeki Dede Korkut'un türbesini ziyaret etmek üzere pedal çevirdi.
Pedallar Cumhuriyetin 100. yılı onuruna dönecek
Türkiye Bisiklet Federasyonu, Cumhuriyet'in 100. yılı onuruna Sivas'tan Ankara'ya Uluslararası 100. Yıl Bisiklet Turu düzenleyecek.
Gençlerle pedal çevirdi
Antalya Akseki Kaymakamı ve Manavgat Kaymakam Vekili Volkan Hülür, Dünya Bisiklet Günü etkinlikleri kapsamında gençlerle pedal çevirdi.
"Bizleri sürekli bisiklete binerken göreceksiniz"
Kastamonu Cide İlçesinde Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Bisiklet Yarışması ve Sancak Koşusu düzenlendi. Cide Kaymakamı Tuncay Karataş da yarışmaya katılarak gençlerle birlikte pedal çevirdi.
Uçurtmalarla Türkiye haritası çizdiler
Trabzon Çaykara Kaymakamlığı, Çaykara Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce, Sultanmurat Yaylası'nda Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Uçurtma Şenliği gerçekleştirildi.
Depremzede çocuklar için pedal çevirdiler
Antalya’nın Kemer ilçesinde bu yıl 5'incisi düzenlenen Akra Gran Fondo Powered by AG Tohum Bisiklet Yarışı düzenlendi.
‘Sağlıklı gelecek bisikletle gelecek’
Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak Belediye Başkanlığı ile İl Millî Eğitim Müdürlüğünün “Sağlıklı Gelecek, Bisikletle Gelecek” protokolü kapsamında, Uşak Spor Lisesinde düzenlenen programa katılarak, pedal çevirdi.
“Sağlık İçin Pedalla”
İstanbul Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun, Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen “Sağlık İçin Pedalla” etkinliğine katılarak, bisiklet sürdü.
Öğrenciler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için pedal çevirdi
Ankara Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan, Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen bisiklet sürüşünde gençleri Kaymakamlık önünde karşılayarak, bayramlarını kutladı.
Sporcular Mardin sokaklarında pedal çevirmeye başladı
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, ‘Pedallar Medeniyetlerin Beşiği Mardin’de’ temasıyla düzenlenen ve iki gün sürecek dağ bisikleti yarışlarının startını verdi.
‘Pedallar Medeniyetlerin Beşiği Mardin'de’
Mardin’de gerçekleştirilecek Ulusal MTB Cup Dağ Bisikleti yarışlarının heyecanı başlıyor.
"Yeni Şehirden Kadim Şehre" bisiklet turu
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su ve Sur Kaymakamı Asım Solak, "Yeni şehirden kadim şehre" bisiklet turu etkinliğinde pedal çevirdi.
Bisiklet festivalinde pedal çevirdi
Van Edremit'te 4. Bisiklet Festivali düzenlendi. Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Edremit sahil hattında yapılan etkinliğe Edremit Kaymakamı Yücel Erdem, Belediye Başkanı İsmail Say ve yüzlerce bisiklet sever katıldı.
Eğirdir’de arabasız gün
Isparta Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ kapsamında araç yerine (arabasız gün) bisikletin teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen etkinliğe katıldı.