Arama
Arama Sonuçları
"Sivas tarihi bir gün yaşıyor"
İstanbul’dan saat 08.40’ta hareket eden Yüksek Hızlı Tren, aktarmasız 7 saatlik yolculuğun ardından Sivas'a vardı. Vali Yılmaz Şimşek, "Sivas tarihi bir gün yaşıyor" dedi.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
200. maça özel 200 numaralı forma
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, EMS Yapı Sivasspor formasıyla 2️00 maça çıkan takım kaptanı Uğur Çiftçi’ye 200 numaralı forma hediye etti.
Adem Eser
Tonya Kaymakamı
Vali'yle bilek güreşi
İstanbul Valisi Davut Gül, Koca Yusuf Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin spor etkinliklerine katılan Vali Gül, "Gençler geleceğimizdir" dedi.
"Erzurum hafızlar şehridir"
Erzurum'da 13 Kurra Hâfız için düzenlenen Aşere-Takrîb Tayyibe İcazet Merasimi'ne katılan Vali Mustafa Çiftçi, "Erzurum, geçmişten günümüze 1001 hatim geleneğini 500 yıldan beri devam ettiren bir hafızlar şehridir" dedi.
Üniversiteyi kazanan öğrencilere 5 bin lira burs
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, “Dicle’nin Kuzuları Uyanış Gençlikle Hayallerine Kavuştu” programında akademi liselerinde eğitim gören ve üniversiteyi kazanan bin 41 öğrenci için ödül töreni düzenledi.
Kan bağışında bulundu
Diyarbakır Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, Kızılay Kan Bağış Merkezi ekiplerinin kaymakamlık binası içerisinde kurulan merkezine kan bağışında bulundu.
İstanbul’dan 3 yeni vali çıktı
İstanbul Valisi Davut Gül, son kararname ile Yalova Valiliğine atanan Hülya Kaya, Iğdır Valiliğine atanan Ercan Turan ve Kilis Valiliğine atanan Tahir Şahin’i tebrik ederek başarılar diledi.
Dr. Hülya Kaya
Yalova Valisi
Acıları paylaşarak azaltmaya devam
Asrın felaketi depremlerin ardından Hatay’da yaraları sarmak için büyük bir gayretle çalışan Erzincan Valisi Mehmet Makas, “Acıları paylaşarak azaltmaya, sırlı duayı aramaya devam ediyoruz” dedi.
Cengiz Ayhan
Karatay Kaymakamı
“Tuttuğumuz elleri bırakmayacağız”
İstanbul Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, akrabalarının yanında misafir edilen depremzedeleri ziyaret ederek, “Tuttuğumuz elleri bir an olsun bırakmayacağız” dedi.
Yaşlıların hanelerine misafir oldu
Diyarbakır Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, “Değerlimizsiniz” projesi kapsamında ilçedeki 80 yaş ve üzeri olan büyükleri ziyaret ederek, hayır dualarını aldı.
“Ülkemizin gelişmesinde Mülki İdare Amirlerimizin payı büyük”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk İdareciler Derneği tarafından Gölbaşı Vilayetler Evi'nde düzenlenen "10 Ocak İdareciler Günü Kutlama Programı"na katılarak, mülki idare amirlerinin İdareciler Günü'nü kutladı.
Pansiyonda kalan öğrencilerle yemekte bir araya geldi
Diyarbakır Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, lise pansiyonunda öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle birlikte yemek yiyen Kaymakam Pendik, her zaman öğrencilerin yanında olacaklarını belirtti.
Kahvehanede vatandaşların sorunlarını dinledi
Diyarbakır Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, Girne Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi.
“Kimse-siz Değilsiniz”
Diyarbakır Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, ilçeye bağlı tüm köylerdeki eğitim gören yetim veya öksüz çocukların toplumda daha mutlu ve huzurlu bireyler olarak kendilerine yer bulabilmeleri amacıyla “Kimse-siz Değilsiniz” projesini başlattı.
7 yıl imam nikahlı yaşayan çifte resmi nikah
Diyarbakır Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, Gazi Şaban Aydın ve 7 senedir imam nikahlı eşi Melek Ok çiftinin kıyılan resmi nikah törenine şahit olarak katıldı.
Kaymakam Hülya Kaya'ya diploma sürprizi
İstanbul Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, seneler sonra hukuk fakültesi lisans diplomasına kavuştu. Kaymakama sürpriz yapan Dekan Muharrem Özen, lisans diplomasını kendisine takdim etti.
Ankara Valisi Vasip Şahin’in acı günü
Ankara Valisi Vasip Şahin'in 97 yaşında vefat eden annesi Nebahat Şahin, Pendik Kaynarca Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
İsmail PENDİK
Bağlar Kaymakamı
Ahmet KARAASLAN
Ergani Kaymakamı
Muhammed Fatih GÜNLÜ
Çınar Kaymakamı
Dr. Yılmaz Şimşek
Sivas Valisi