Arama
Arama Sonuçları
"Allah milletimizi erenlerin yolundan ayırmasın"
Pir Ahmet Efendi Kültür Festivali'ne katılan Kütahya Valisi Musa Işın, "Allah ülkemizi, milletimizi erenlerin yolundan ayırmasın. Onların edeplerini erkânlarını çocuklarımıza aktararak yaşatmaya devam edelim inşallah. Biz hepsine minnettarız" dedi.
Festivalde derece alan sporcuları tebrik etti
Hatay’ın Yayladağı ilçesinde düzenlenen 22. Geleneksel Kültür Sanat ve Aba Güreşi Festivali sona erdi. Festivale katılan Vali Mustafa Masatlı, şampiyonanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, derece alan sporculara madalyalarını takdim etti.
Kaymakamdan teşekkür plaketi
Hakkari'nin Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, tayinleri çıkan görevlilere teşekkür ederek, plaket verdi.
Vali Işın'dan iş adamlarına teşekkür
Kütahya Valisi Musa Işın, İl Özel İdaresi'ne 8 adet çift çeker kamyon hibe edildiğini belirterek, "Şimdiye kadar 125 milyon TL değerinde araç temin edildi. Katkılarından dolayı iş adamlarımıza teşekkür ederim" dedi.
"Mersin'de spor altyapısı güçlü"
Mersin'de başlatılan Tenis Turnuvası tamamlandı. Ödül törenine katılan Vali Ali Hamza Pehlivan, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yatırımları sayesinde Mersin'de spor altyapısı ziyadesiyle güçlü" dedi.
Nusaybin'de Ömer Özel İlkokulu ve Neriman Özel KETEM Merkezi açıldı
Mardin’in Nusaybin ilçesinde kırsal Yolbilen Mahallesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve İş İnsanı Ömer Özel tarafından yapılan "Yolbilen Ömer Özel İlkokulu"nun açılışı yapıldı.
Kaymakamdan hayırsever çifte teşekkür
Adıyaman Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Taşlıca Köyü’ne okul yaptıran hayırsever çifte teşekkür etti. Kaymakam Korkutata, “Depremin ilk gününden bu yana tüm imkanlarını yıkılan Taşlıca okulumuz için seferber eden Işıl ailesine teşekkür ederiz” dedi.
"Gönüllere Şifa” konserini izledi
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürü Ömer Faruk Belviranlı’nın solist olarak yer aldığı “Gönüllere Şifa” konserini izledi.
Planlanan 163 işin 162’si tamamlandı
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, İl Özel İdaresi 2023 Yılı Faaliyet Raporunun görüşüldüğü toplantıya katıldı.
Kütahya'nın araç filosu güçlendi
Kütahya Valisi Musa Işın, İl Özel İdaresine 75 milyon TL değerinde iş makinesi ve araç hibe edildiği belirterek, müteşebbislere ve iş insanlarına katkılarından dolayı teşekkür etti.
Rekor kıran yelkencileri limanda karşıladı
Fenerbahçe Doğuş Yelken Ekibi, rekor kırmak için Artvin Hopa Limanı'ndan başladığı Türkiye turunu Hatay İskenderun Limanı'na vararak tamamladı. 1600 mil mesafeli deniz seyrini tamamlayan ekibi, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek karşıladı.
33 milyonluk proje için protokol imzalandı
Karaman'ın Sarıveliler ilçesine iş insanı Salih Yıldırım tarafından sağlık tesisi yapılacak. 33 milyon liraya mal olması beklenen proje için Vali H. Engin Sarıibrahim'in katılımıyla protokol imzalandı.
Sivas için hedef engelsiz bir şehir olması
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen programda konuşan Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, "Engelleri el birliğiyle, gönül birliğiyle aşacağız. Sivas için nihai hedefimiz engelsiz bir şehir hedefidir" dedi.
“Ahde vefa imandandır”
Özvatan Kaymakamı Mine Kurt, 9 yıldır Koah hastalığı nedeniyle yatağa bağımlı yaşayan emekli kaymakamlık personeli Mustafa Köseoğlu’nu ziyaret ederek, ‘Teşekkür Plaketi’ verdi.
“Yatırımların en güzeli insana yapılandır”
Nevşehir'de, Anadolu Vakfı tarafından yaptırılarak eğitime başlanan 16 derslikli Mahmut-Dudu Yazıcı Anadolu Lisesinin açılış törenine katılan Vali Ali Fidan, “Yatırımların en güzeli şüphesiz ki insana yapılan yatırımdır” dedi.
Acıları paylaşarak azaltan esnafa teşekkür
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, Muradiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti.
Dereceye giren öğretmenlere madalya
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Valiliği himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Olimpiyat Tenis Kompleksinde düzenlenen, Masa Tenisi ve Kort Tenisi Turnuvasında dereceye giren takımlara ödüllerini verdi.
‘Lavanta Kokulu Safran Bahçesi’nde ilk hasat
Karabük Valisi Fuat Gürel ile eşi Özlem Aras Gürel, ‘Lavanta Kokulu Safran Bahçesi’ projesi kapsamında yetiştirilen Lavanta ve Safranların ilk hasadına katıldı.
Valiye ‘fahri atmacacı’ plaketi
Rize Valisi Kemal Çeber, ‘fahri atmacacı’ ilan edildi. Konuşmaları ve sosyal medya paylaşımlarında öğrencilere ‘sevgili atmacalarım’ diye hitap eden Vali Çeber’e, ‘fahri atmacacı’ plaketi verildi.
Vali Arslantaş: Şenlikler birlik ve beraberlik duygularımızı perçinliyor
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Kemer İlçesi 24. Akpınar Geleneksel Kültür, Sanat ve Yayla Şenliğine katıldı. Vali, "Türk töresinin kadim geleneklerinden biri olan toy meclislerinin devamı niteliğindeki bu tür şenlikler sayesinde birlik ve beraberlik duygularımız perçinlenmektedir" dedi.
Vali’den 40 yılı dolduran öğretmene vefa dolu uğurlama!
Aksaray'da meslekte 40 yılını dolduran ve emekliliğe ayrılacak olan matematik öğretmeni Tekin Singin için görev yaptığı okulda Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu'nun da katılımıyla sürpriz bir veda etkinliği düzenlendi.
Dr. Ozan Balcı
Van Valisi