Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa'da son 4 yılın en yüksek uyuşturucu miktarı ele geçirildi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, polis ekiplerinin durdurdukları bir araçta 30 kilo 650 gram metamfetamin maddesi ele geçirdiğini belirterek, "Bu rakam son 4 yılda tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar" dedi.
"Gençlerimizi bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz"
Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuşan Samsun Valisi Orhan Tavlı, "Türkiye yüzyılının en büyük hazinesi ve teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizi önleyici tedbirlerle koruyarak bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz" dedi.
Hırsızları suçüstü yakalayan kahraman polisi ödüllendirdi
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, izinli olduğu gün hırsızları yakalayan kahraman polis memuru Mustafa Şener'e başarı belgesi verdi.
Şanlıurfa’da bağımlılıkla mücadele hassasiyeti sürüyor
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirilen 'Uyuşturucu İle Mücadele' toplantısında ‘Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum’ projesinin ilk sonuçları değerlendirildi.
“Trafik kazaları bizi üzmeye devam ediyor”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Karayolları Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında İbrahim Tatlıses İlkokulunda öğrencilerle bir araya geldi.
Parktaki kazıya düşüp ölen Edanur son yolculuğuna uğurlandı: Affet bizi güzel kızım, affet
Küçükçekmece Menekşe Sahil Parkı'nda İBB tarafından yapılan kazı çalışmasında oluşan su birikintisine düşen ve cuma günü hayatını kaybeden 5 yaşındaki Edanur Gezer, Esenyurt Kıraç'taki cem evinden son yolculuğuna uğurlandı. Küçük Edanur’un tabutunu taşıyan İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından paylaştığı şiirde, “Affet bizi güzel kızım / Suskun çığlıklarına çok uzak kaldık / Bir Allah’a bir de gözyaşına sığındık / Affet bizi güzel kızım / Affet” dedi.
147 terör örgütü üyesi yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 34 ilde düzenlenen BOZDOĞAN-30 operasyonlarında 147 terör örgütü üyesinin yakalandığını duyurdu.
“Bu resimlerin hepsini şehit babam için çizdim”
Görevi başındayken geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru Hüseyin Gül’ün 12 yaşındaki oğlu Talha Gül, çizdiği yağlı boya resimlerini babası anısına düzenlediği sergide sanatseverlerle buluşurdu. İçişleri Bakanlığı bakan yardımcıları Mehmet Aktaş ve Bülent Turan da sergiyi gezerek şehidin emanetine destek oldu.
Kazayı önleyen trafik polisini ödüllendirdi
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, 14.04.2024 Pazar günü İbrahim Öktem Caddesi üzerindeki uygulama noktasına yaklaşan dolmuş şoförünün rahatsızlandığını fark edip, minibüsü durdurmaya çalışan ve arkadan gelen sürücüleri uyararak kazayı önleyen Karaman Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Hüseyin Ala’yı makamında kabul etti.
Trafik polisinin dikkati olası kazayı önledi, Bakan Yerlikaya teşekkür etti
Karaman'da dolmuşuyla seyir halindeyken fenalaşan sürücü, uygulama yapan trafik polisinin dikkati sayesinde kaza yapmaktan son anda kurtuldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, polis memuruna teşekkür etti.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Şanlıurfa'da suça ve uyuşturucuya yer yok
Bayram öncesi denetim, uygulama ve operasyonlarını aynı hassasiyetle sürdüren Jandarma ve Polisin son bir haftada yaptığı çalışmalara dair veriler açıklandı. Vali Şıldak, başarılarından dolayı tüm güvenlik güçlerini tebrik etti.
"Kahramanlar her zaman yanınızda"
Türk Polis Teşkilatı, kuruluşunun 179'uncu yıl dönümü dolayısıyla video hazırladı.
Polis memuru, eşi, oğlu ve kızı gözyaşları ile uğurlandı
Ramazan Bayramı tatili için ailesi ile birlikte memleketine gelirken Şanlıurfa’da trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Batuhan Akar ile eşi ve 2 çocuğu Malatya’da gözyaşları ile son yolculuklarına uğurlandı. Yaşanan elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Malatyalı polis memuru Batuhan Akar, eşi ve 2 çocuğunun cenaze namazına katılan Malatya Valisi Ersin Yazıcı, “Hayatını kaybeden polisimiz ve ailesine Allah'tan rahmet geride kalan kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.
“Polisimizin ve askerimizin arkasındayız”
Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim günü sandık başındaki görevi esnasında darp edilen polis memurunu ziyaret etti.
"Sizler milletimizin yüz akısınız"
Özel Harekât Polisleri ile iftar yapan Van Valisi Ozan Balcı, "Devletimiz ve milletimiz adına sizlere müteşekkirim. Sizler ayrıca devletimizin, milletimizin göz bebeğisiniz. Milletimizin yüz akısınız" dedi.
Mülki idare amirleri sandık başında
Türkiye, bugün yerel seçimler için sandık başında.... Mülki idare amirleri de oy kullanacakları okullara gidip, tercihlerini yaptı. Valiler, oy kullanma işlemi sonrası vatandaşlarla ve görevlilerle sohbet etti.
Demokrasi şöleni için sağduyu çağrısı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Seçim Güvenliği Tedbirleri ile ilgili basın açıklaması düzenledi. Vali Şıldak açıklamasında seçimlerin demokrasi şöleni içerisinde geçmesi ve herkesin sağduyulu olması çağrısını yineledi.
Görme engelli taraftara maçı anlatan polisi ödüllendirdi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, görme engelli Recep Savar’a Yeni Genç Muratspor-Yozgat Bozokspor maçını anlatan polis memuru Düzgün Sürücü’ye başarı belgesi verdi.
“Gri listeden çıkış için üstümüze düşeni yapıyoruz”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gri listeden çıkışın ülke ekonomisi için büyük önem taşıdığını belirterek, "Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek bu konu hakkında özel olarak çalışıyor. İçişleri Bakanlığı olarak biz de üzerimize düşeni yapıyoruz. Bu konuda büyük yol kat ettik. İnşallah ülkemizin haziran ayında gri listeden çıkmasını bekliyoruz." dedi.
"Büyüyünce onurlu bir Türk polisi olabilir"
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Vali Yardımcısı Sinan Korkmaz'ın minik oğlu Mert Ali'yi sevdi. Mert'e oyuncak polis arabası veren Vali Çeber, "Polis arabasına bakıp uzun uzun iç çekti. Büyüyünce onurlu bir Türk polisi olarak bu vatana hizmet edebilir" dedi.
Seçim günü 11 bin güvenlik personeli görev başında olacak
31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesi Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında üçüncüsü gerçekleştirilen Seçim Güvenliği Toplantısı’nda bir kez daha tüm detaylar gözden geçirilerek kamuoyuna da alınan tedbirlerle ilgili bilgi verildi.
Karakol botuna şehit polisin ismi verildi
Çanakkale Deniz Polisi Eğitim Merkezi Müdürlüğüne tahsis edilen Karakol Botuna Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğünde görevliyken şehit olan Polis Memuru Cihan Türkmenoğlu’nun ismi törenle verildi.
Minik Kağan bir günlüğüne trafik polisi oldu
Öğretmeninin sorduğu "Büyüyünce ne olmak istersin?" sorusuna "Trafik polisi" cevabı veren Oğuz Kağan'ın, Amasya İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt'un davetiyle hayali gerçekleşti.
Malatya'da enkazın yüzde 86'sı kaldırıldı
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 6 Şubat depremlerinin ardından kentteki çalışmaların devam ettiğini belirtti. Vali Yazıcı, kentte yıkılan binaların enkazlarını kaldırma oranının yüzde 86'ya ulaştığın ifade etti.
Polis helikopteri düştü: 2 pilot şehit oldu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı envanterine kayıtlı helikopterin, Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Kartal Köyü mevkiinde kaza kırıma uğraması sonucu 2 pilotun şehit olduğunu açıkladı.
Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı: 1 ölü
İstanbul Valisi Davut Gül, Santa Maria Kilisesi’nde yaşanan silahlı saldırı sonrası olay yerinde inceleme yaptı. Vali Gül, "Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. 2 maskeli şahıs saldırıda bulundu. Bununla ilgili polisimizin, savcılığımızın araştırması devam ediyor" dedi.
‘Sadece devlet olarak bununla mücadele etmemiz mümkün değil’
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Aladdin Yavaşça Gasmek konferans salonunda düzenlenen “En İyi Narkotik Polisi Anne” Eğitim programına katıldı. “Sadece devlet olarak bununla mücadele etmemiz mümkün değil” diyen Vali Çeber, aileleri uyuşturucu konusunda daha duyarlı ve dikkatli olmaya davet etti.
Kaymakamın makam şoförü kazada vefat etti
Osmaniye’de trafik kazası yapan Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı’nın makam şoförü Osman Tıraş tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cenazeye katılan Kayabaşı, “Bahçe’mizin başı sağ olsun” dedi. Vali Erdinç Yılmaz da aileye taziye ziyaretinde bulunarak, “Ruhun şad olsun gülümseten güzel insan” ifadesini kullandı.
"Her mahallede bir spor okulu açacağız"
Kayseri Valiliği tarafından hayata geçirilen ERVA Projesi kapsamında 18. spor okulu açıldı. Açılışta konuşan Vali Gökmen Çiçek, "Gençlerimizi sporla buluşturmaya ve her mahallemizde bir spor okulu açmaya devam ediyoruz" dedi.