Arama
Arama Sonuçları
Oy kullanmaya gelen çınarlarla sohbet etti
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, oy kullanmak için okullara gelen yaşlı vatandaşlarla sohbet etti.
Demokrasi şöleni için sağduyu çağrısı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Seçim Güvenliği Tedbirleri ile ilgili basın açıklaması düzenledi. Vali Şıldak açıklamasında seçimlerin demokrasi şöleni içerisinde geçmesi ve herkesin sağduyulu olması çağrısını yineledi.
Vali Şıldak'tan Şanlıurfalılara seçim güvenliği çağrısı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 31 Mart Seçimleri güvenlik tedbirleri ile ilgili Basın Bilgilendirme Toplantısı düzenledi. Vali Şıldak, seçim günü güvenlik güçlerinin dışında hiç kimsenin silah taşımasına izin verilmeyeceği ve bu konuda son derece hassasiyet içerisinde olacaklarını söyledi.
Vali Şıldak: Rekor seviyede yakalama oldu
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, asayiş ve güvenlik değerlendirme toplantı yaparak, kentteki son durum hakkında bilgi verdi. Vali Şıldak, "Uyuşturucu üzerinde yoğunlaştığımız ve mücadele verdiğimiz alanların başında geliyor. Geçen yıl yakalanan uyuşturucu miktar 428 kilogramken, bu yıl 1669 kilogram yakalandı. Yüzde 390'lık bir artışla rekor seviyede yakalama oldu" dedi.
Şanlıurfa'nın ‘Şükran Beratı’ ile uğurlandı
Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Vali Salih Ayhan’a, Şanlıurfa’ya verdiği büyük emeklerden dolayı ‘Kent Şükran Beratı' takdim edildi.
Kavga eden tarafları Vali barıştırdı
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde iki aile arasında fırın sırası nedeniyle çıkan taşlı sopalı kavgada 14 kişi yaralandı.