Şanlıurfa'nın ‘Şükran Beratı’ ile uğurlandı;

Şanlıurfa'nın ‘Şükran Beratı’ ile uğurlandı

Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Vali Salih Ayhan’a, Şanlıurfa’ya verdiği büyük emeklerden dolayı ‘Kent Şükran Beratı' takdim edildi....

Resim

VEDA DEĞİL, VEFA TÖRENİ

Vali Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, şahsı onuruna düzenlenen veda yemeğine iştirak etti. Şanlıurfa’ya verdiği büyük emeklerden ötürü kendisine, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından Kent Şükran Beratı’nın da takdim edildiği programda Vali Ayhan, “Bu bir bayrak yarışıdır. Mühim olan, devletimizin selâmeti için o bayrağı her daim daha da ilerilere taşımaktır. Bizler, aziz devletimizin emrindeyiz.” dedi.

HİSSETTİĞİM EN YOĞUN DUYGU…

Bir veda mesajı da yayınlayan Vali Ayhan, “Sayın cumhurbaşkanımızın tensipleriyle başladığım görevimden ayrılırken hissettiğim en yoğun duygu, Şanlıurfalı aziz kardeşlerime olan müteşekkirliğimdir” dedi.

Mesajında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a en kalbi duygularla şükranlarını sunan Vali Ayhan, “Kadim kentimizde, sizlerle birlikte geçirdiğimiz her an, her anı, her gülümseme, her dostluk benim için paha biçilemez derecede kıymet taşıyor. İlk geldiğimde yabancısı olduğum bu güzel topraklardan kiminizin Salih kardeşi, kiminizin Salih oğlu, kiminizin ise Vali amcası olarak ayrılıyorum” ifadelerini kullandı.

Resim

MESAİ MEFHUMU GÖZETMEDEN ÇALIŞTIK

Vali Ayhan şöyle devam etti: “Şanlıurfa’mızı geliştirmek, kalkındırmak, ihya etmek için mesai mefhumu gözetmeden hep birlikte çalıştık. Hemşehrilerimizle bir arada geçirdiğimiz bu kısa vakte, sayısız güzelliklerle birlikte deprem ve sel felaketleri gibi oldukça zorlu zamanlarda kenetlenme sağduyumuzu da sığdırdık. Medeniyetler beşiği olan bereketli Hilal’imizin bu kadim topraklarına hizmet etme gururunu yaşatan Yüce Allah’a hamdüsenalar olsun.”

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum