Arama
Arama Sonuçları
"Mağduriyetleri en kısa sürede gidereceğiz"
Salihli’de meydana gelen orman yangınından etkilenen mahallelerde inceleme yapan Manisa Valisi Enver Ünlü, "Yangın dolayısıyla yaşanan mağduriyetleri en kısa sürede gidermek, yaralarımızı sarmak için tüm kurumlarımızla birlikte çalışıyoruz" dedi.
Nautilus robot takımı Manisa’yı temsil edecek
Manisa Salihli Kudret Demir Ortaokulu Robot Takımı Nautilus İzmir'de yapılan First LEGO League Turnuvasında 36 takım arasında en iyi robot performansı ve proje açısından Turnuva 2.si olan ve Ulusal Turnuva'da Manisa'yı temsil edecek öğrenciler, Salihli Kaymakamı Mehmet Kâmil Sağlam’ı ziyaret etti.
Manisa için turizm master planı hazırlanacak
Manisa Valisi Enver Ünlü, gazetecilerle bir araya geldi. İlde yapılan çalışmaları anlatan Vali Ünlü, Turizm Master Planı hazırlayacaklarını ve Turizm Alt Yapı Birliği kuracaklarını söyledi. Ünlü, “Spil Dağına olan ilgiyi artırmayı hedefliyoruz” dedi.
Yurtta kalan öğrencileri yalnız bırakmadı
Manisa Salihli Kaymakamı Mehmet Kâmil Sağlam, üniversitelerin açıldığı ilk gün yurtlarda kalan öğrencileri yalnız bırakmadı. Öğrencileri ziyaret ederek sohbet eden Kaymakam Sağlam, başarılı bir akademik yıl diledi.
Levent Kılıç
Sincan Kaymakamı
Deprem bölgesine yardımlar devam edecek
Manisa Salihli’de ‘Deprem Durum Değerlendirme’ toplantısı yapan Kaymakam Mehmet Kâmil Sağlam, deprem bölgesine yardımların devam edeceğini belirterek, özellikle kuru gıda maddelerine ihtiyaç olduğunu kaydetti.
Kuyuda ölen baba ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı
Manisa'nın Salihli ilçesinde evlerinin bulunduğu site bahçesindeki artezyen kuyusunda ölen 35 yaşındaki Aytuğ Demir ile 2 yaşındaki oğlu Batu Demir'in cenazesi toprağa verildi.
Pazar esnafının sorunlarını dinledi
Manisa Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı İdris Özer ile birlikte kent merkezinde kurulan Çarşamba pazarını ziyaret ederek pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.
Can Kurt
Hasanbeyli Kaymakamı V.
Lavanta hasadı yaptılar
Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, ilçede üçüncüsü düzenlenen Lavanta Hasadı Şenliği’nde katılımcılarla birlikte lavanta hasadı yaptı.
Şehit babasına Babalar Günü ziyareti
Manisa'nın Salihli İlçe Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, 2005 yılında Nevşehir İl Jandarma Merkez Komutanlığı'nda görevliyken devriye görevi sırasında geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve 28 ay tedavi gördükten sonra hayatını kaybeden Şehit Jandarma Ulaştırma Er Numan Aydın'ın babası Münip Aydın'ı Babalar Günü vesilesiyle ziyaret etti.
MİA Haber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Aksan’dan Salihli Kaymakamı Sağlam’a ziyaret
Mülki İdare Amirlerinin faaliyetlerinin haberlerinin yayınlandığı internet sitesi MİA Haber’in (www.miahaber.com.tr) Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Aksan, Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam’ı makamında ziyaret etti.
Mehmet Kamil SAĞLAM
Salihli Kaymakamı
Mehmet Nebi Kaya
Şile Kaymakamı