Deprem bölgesine yardımlar devam edecek;

Deprem bölgesine yardımlar devam edecek

Manisa Salihli’de ‘Deprem Durum Değerlendirme’ toplantısı yapan Kaymakam Mehmet Kâmil Sağlam, deprem bölgesine yardımların devam edeceğini belirterek, özellikle kuru gıda maddelerine ihtiyaç olduğunu kaydetti....

Resim

DEPREMZEDELERİN İHTİYAÇLARI GÖRÜŞÜLDÜ

06.02.2023 tarihinde 10 ilde hasara yol açan depremde zarar gören vatandaşların acil ihtiyaçlarının karşılanması için depremin yaşandığı ilk saatlerden itibaren AFAD koordinesinde yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıda, AFAD koordinasyonunda yürütülen yardım toplama faaliyetleri, deprem bölgesine intikali, deprem bölgelerinden ilçeye gelenlerin durumları ile ihtiyaçları görüşüldü.

Salihli Kaymakamı Mehmet Kâmil Sağlam, “Salihlili hemşehrilerimiz, meydana gelen felaket karşısında büyük bir fedakârlık, yardımlaşma ve dayanışma örneği gösterdiler. Bundan dolayı öncelikle müteşekkir olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Kamu kurum ve kuruluşlarımız, vatandaşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız yardımlarına hali hazırda devam ediyor” dedi.


YARDIMLAR TOPLANMAYA DEVAM EDİLİYOR

Kaymakam Sağlam ayrıca bu aşamadan sonra da yardımların devam edeceğini ve öncelikle kuru gıda maddeleri, bakliyat, paket helva, zeytin vb. yeni iç çamaşırları, hijyen malzemelerine ihtiyaç olduğunu, 50. Yıl Kapalı Spor Salonunda toplanmaya devam ettiğini ve sevklerin toplandıkça yapıldığını belirtti.

Kaymakam Sağlam başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya belediyeler, Kamu Kurum ve Kuruluşları, STK temsilcileri, Oda, Dernek ve Kooperatif başkanları katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum