Arama
Arama Sonuçları
Gazeteci Neşe Berber'in gözünden dağların şehri Hakkari...
Gazeteci Neşe Berber, terörden temizlenen ve artık muhteşem coğrafyasıyla herkesi büyüleyen Hakkari'yi kaleme aldı. "Neden daha önce Hakkari'ye gitmedim diye kendime söylendim" diyen usta gazeteci Berber, terörle mücadele eden kahraman Türk askerleri için de, "Bu vatan size minnettar" dedi.
Engelli vatandaşlara misafir oldu, tekerlekli sandalye hediye etti
Hakkari Valisi Ali Çelik, beraberindeki heyet ile birlikte Berçelan Mahallesinde ikamet eden Yusuf Aşkan ile Keklikpınar Mahallesinde ikamet eden Aziz Daş ve ailelerini ziyaret etti.
Çocuklarla yöresel oyun oynadı
"Bilecik'te Oynanan Geleneksel Oyunlar" programına katılan Vali Şefik Aygöl, çocuklarla Bilecik'e özgü köy göçtü, gelme top, aşıkcık ve mokacık oyunlarını oynadı.
33 engelliye akülü sandalye hediye etti
Batman Valisi Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye teslim törenine katıldı.
20 engelli vatandaşın hayatını kolaylaştırdı
Van Erciş Belediyesi, düşük gelirli 20 engelli vatandaşın hayatlarını kolaylaştırmak için kendilerine tekerlekli sandalye hediye etti.
Gamze öğretmenin azmini tebrik etti
Fatih Anadolu Lisesi Okul Müdürü Neriman Sargın Koçak, Almanca Öğretmeni Gamze Kılıç ve babası Burhan Kılıç, Sincan Kaymakamı Levent Kılıç'ı makamında ziyaret etti.
Vatandaşların sorunlarını evlerinde dinledi
Batman Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, ihtiyaçlarını yerinde tespit etti. Sorunları tek tek dinleyen Kaymakam İmrak, çözümü için de talimat verdi.
100 çift toplu nikah töreni ile dünya evine girecek
Aile müessesine verdiği öneme dikkat çeken Batman Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Batman il sınırları içinde ikamet eden genç çiftler için Toplu Nikah Şöleni hazırlıyor. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, evlenecek çiftleri toplu nikah törenine davet ederek, kendilerine şimdiden mutluluklar diledi.
97 haneye 97 çalışma masası ve sandalye
Kilis Elbeyli Kaymakamlığı, ihtiyaç sahibi aileler ile yetim ve öksüz öğrencilerin olduğu 97 haneye çalışma masası ve sandalye hazırladı. ‘Yeni Masam Yeni Dünyam” projesi ile masa ve sandalyeler ailelere teslim edilirken Kaymakam Yunus Emre Bayraklı, “Her şey kıymetli öğrencilerimiz için” dedi.
Ayşe'ye şarjlı tekerlekli sandalye verdi
Denizli'nin Çal Kaymakamı Mert Çanga, Karaman ailesinin engelli kızları Ayşe Karaman'a şarjlı tekerlekli sandalye verdi.
Hamsi ile şenlenip, horon ile eğlendiler
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Sinop Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Damaroğlu, Sinop Üniversitesi Rektörü Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Vali Yardımcısı Ali Osman Bulat, protokol üyeleri ve kurum müdürleri ile birlikte, Sinop Üniversitesi tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen Hamsi Şenliği'nde gençler ile bir araya geldi. Etkinliğe katılan öğrencilere ekmek arası hamsi ikram eden Vali Özarslan, gençlerin horon ve halay eğlencelerine de eşlik etti.
Okuldan eve dönünce ders çalışma masasıyla karşılaştılar
Sinop Erfelek Kaymakamlığı’nın yürüttüğü “Benim Odam, Benim Masam” projesi kapsamında vakıf kapsamındaki tüm ilkokul öğrencilerinin evlerine ders çalışma masası kuruldu.
"Her türlü desteği vereceğiz"
Siirt Valisi ve Siirt Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, "Engelli vatandaşlarımıza imkânlarımız dâhilinde her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
Muharrem, artık dışarıda bağımsız gezebilecek
Muş Valisi Avni Çakır, sokağa çıkamayan 13 yaşındaki bedensel engelli Muharrem Geyik'e sürpriz yaparak akülü tekerlekli sandalye hediye etti.
“Hepimiz bir tek kişi daha tebessüm etsin diye varız”
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Açık Kapı biriminin tertip ettiği Halk Günü programına iştirak ederek vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinledi.
20 bin öğrenci çalışma masasına kavuşuyor
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek tarafından planlanarak hayata geçirilen “Her Ev Bir Okul” projesi kapsamında, evinde çalışma masası ve kitaplık bulunmayan hiçbir öğrencinin kalmaması hedefiyle, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından oluşturulan listelere göre tespit edilen 20 bin öğrenci için üretimi yapılan çalışma masaları ve kitaplıkların dağıtımı yapıldı.
Pervari’nin dağ köylerini havadan ve karadan inceledi
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, ilçe ziyaretleri programı kapsamında, Siirt, Şırnak ve Van üçgeninde yer alan Pervari ilçesine bağlı Yazlıca (Herekol) dağı eteklerinde bulunan Doğan, Yapraktepe (Yapraktepe/Güzelbağ Mezrası) Düğüncüler, Söğütönü ve Gökbudak köylerini ziyaret etti.
Meşhur kuzu kebabın tadına baktı
Afyonkarahisar’ın meşhur esnaf lokantası Aşçı Bacaksız’da vali yardımcıları ile bir araya gelen Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, dillere destan kebabın tadına baktı.
Bir hışımla geldi geçti Recep Yazıcıoğlu
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu’nun Erzincan'da yardımcılığını yapan en yakın çalışma arkadaşı, eski Vali Orhan Öztürk, ölüm yıldönümünde Vali Yazıcıoğlu’nu anlattı: BİR HIŞIMLA GELDİ GEÇTİ RECEP YAZICIOĞLU
“10 gün sonra bakanlığım sona eriyor”
İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, "10 gün sonra bakanlığım sona eriyor. 7 yıl görevdeydim, elimden geleni yaptım" dedi.
Tekerlekli sandalyede empati yaptı
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Engelliler Haftasında özel gereksinimli öğrenci ve özel gençler ile engelli bireylere yönelik hizmet sunan sivil toplum kuruluşlarının yetkilileriyle bir araya geldi.
Engellileri akülü sandalye ile sevindirdi
Diyarbakır Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için akülü tekerli sandalye hediye etmeyi sürdürüyor.
Tedavi için başladı, Türkiye şampiyonu oldu
Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, fizik tedavi amaçlı başladığı spor kariyerinde katıldığı ilk yarışmada 'Türkiye Şampiyonu' olan 16 yaşındaki Selen Yüksel’i ağırlayarak, “Başarıların daim olsun” dedi.
Valilikten dolandırıcılık uyarısı
Kars Valiliği, son günlerde bazı dolandırıcıların, Vali ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün ismini kullandığını belirterek, vatandaşların bu şahıslara itibar etmemesini istedi.
Valilikten ‘dolandırıcılık’ uyarısı
Şanlıurfa Valiliği, sabit telefonlardan vatandaşları arayarak kendilerini ‘vali’ ve ‘özel kalem müdürü’ olarak tanıtan kişilerin, vatandaşları dolandırmaya çalıştığına yönelik uyarıda bulundu.
Bozdoğan Yörük Çadırları depremzedeleri ısıtıyor
Aydın Valiliği koordinesinde, Aydınlı hayırseverlerin katkılarıyla Hatay'da Bozdoğan Yörük Kıl Çadır Kenti oluşturuldu.
“Bu aile için ne yapsak az kalır”
Manisa Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, evlatlarını vatan için şehit vermiş Demir ailesinin en büyüğü olan 79 yaşındaki Ayşegül teyzeye tekerlekli sandalye hediye etti.
Engelli Nudem’in tekerlekli sandalye sevinci
Diyarbakır Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, engelli Nudem Fidan'ı evinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalye ile sevindirdi.
Kuyuda ölen baba ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı
Manisa'nın Salihli ilçesinde evlerinin bulunduğu site bahçesindeki artezyen kuyusunda ölen 35 yaşındaki Aytuğ Demir ile 2 yaşındaki oğlu Batu Demir'in cenazesi toprağa verildi.
“Hepimiz bir engelli adayıyız”
Trabzon Dernekpazarı Kaymakamı Anıl Adıgüzel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vasıtasıyla engelli vatandaşların önündeki engellerin kaldırılması ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla "Bizim İçin Bizsiz Asla" sloganıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı.