Arama
Arama Sonuçları
İskan konutlarının yüzde 95'i tamamlandı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Saraydüzü ilçesinde yapımı devam eden İskan Konutları alanında inceleme yaptı. Vali Özarslan, "Evleri sular altında kalan vatandaşlarımız için yapılmakta olan 42 konutun inşaat çalışmaları yüzde 95 seviyesine geldi" dedi.
2 bin dönüme yapılan deprem konutları yükseliyor
İndere bölgesi afet konutları şantiye alanını gezen Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "2000 dönüm arazi üzerinde inşa edilen afet konutlarımız; 826 blok, 16 bin 433 daire, her bir dairemiz 105 metre² brüt, net ise 85 metre² alandan oluşmaktadır" dedi.
Vali Pehlivan, Akkuyu NGS'de inceleme yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip olan ve tamamlandığında Türkiye'nin elektrik ihtiyacının yaklaşık yüzde 10'unu tek başına karşılayacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde (Akkuyu NGS) inceleme yaptı.
Şanlıurfa’da 20 okul inşaatı daha başlayacak
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, cumartesi programını inşaat çalışmaları devam eden okulları inceleyerek tamamladı. Gün boyu üç farklı ilçede okul inşaatlarını inceleyen Vali Şıldak, “Fiziki iyileştirmede hedefimiz tekli eğitime geçerek dersliklerdeki öğrenci sayısını makul düzeylere çekmektir” dedi.
Kaymakam desteğiyle okuyan Sebila, mühendis oldu
Yıllar önce Elazığ Kovancılar Kaymakamı Selçuk Aslan’ın destekleriyle okula giden Sebila Çolak inşaat mühendisi oldu.
Siirt'te hedef; çevre dostu bir kent olma
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, şantiye alanında inceleme yaptı. Vali Kızılkaya, "Sürdürülebilir kalkınma ve çevre dostu bir kent hedefiyle çalışmalara devem ediyoruz" dedi.
Uluslararası ticaretin önemli merkezlerinden olacak
Rize’nin İyidere ilçesinde devam eden Lojistik Liman inşaatını ziyaret eden Vali İhsan Selim Baydaş, çalışmaların son durumu hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.
Edirne’nin köylerine 150 km yol yapılacak
Edirne'nin köy yolları uzun ömürlü ve konforlu sıcak asfaltla kaplanıyor. Sıcak asfalt plent tesisinde kendi asfaltını üreten Edirne İl Özel İdaresi, bu yıl 150 kilometrelik köy yolunu asfaltlamayı planlıyor.
TOKİ konutlarının yüzde 81'i tamamlandı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, inşası devam eden TOKİ Konutları şantiyesinde inceleme yaptı. Vali Özarslan, projenin yüzde 81 oranında tamamlandığını belirtti.
Önce fidan dikecekler, sonra nikahları kıyılacak
Aksaray Valiliği öncülüğünde; Aksaray Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü arasında hazırlanan protokolle nikah akitleri yapılacak çiftler önce kendilerine verilen fidanları toprakla buluşturacak. Orman İşletme Müdürlüğünden fidan dikim sertifikası alacak çiftler daha sonra nikah işlemlerini gerçekleştirecek.
"Kalıcı afet konutları umudun simgesi"
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, İndere bölgesinde yapılan afet konutlarını inceledi. Vali Varol, "Kalıcı afet konutları, yalnızca bir inşaat projesi değil, aynı zamanda kadim şehrimizin yeniden doğuşunun ve umudun simgesidir" dedi.
Sorun tespiti için köylerde inceleme
Çukurca ilçesindeki Akkaya, Çığlı, Gündeş, Narlı ve Üzümlü köylerini ziyaret eden Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, "Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde görmek ve çözüme kavuşturmak amacıyla köyleri ziyaret ediyoruz" dedi.
Hastane inşaatının hızlandırılmasını istedi
Hakkari Valisi Ali Çelik, bölgedeki ikinci hastane olarak hizmete girecek olan Yüksekova Devlet Hastanesi’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmaların hızlandırılmasını istedi.
546 yerleşim yerinin enerjisini karşılayacak santral açıldı
Uşak'ta 546 yerleşim yeri ile İl Özel İdaresi'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan Güneş Enerji Santrali'nin açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Vali Dr. Turan Ergün, "Uşak'ın doğal kaynaklarını en verimli şekilde değerlendirmeyi hedefliyoruz" dedi.
Yoncalı Barajı 17 bin hektarı sulayacak
Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Arguvan İlçesini ziyaret eden Malatya Valisi Ersin Yazıcı’yı Arguvan Kaymakamı Adem Karataş ve ilçe protokolü karşıladı.
Urfa’da deprem konutları hızla yükseliyor
6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Şanlıurfa’da yapımına başlanan TOKİ konutlarının yapımı tüm hızıyla devam ediyor.
Gece boyu yangın söndürme çalışmalarını takip etti
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik-Bursa İl sınırında meydana gelen orman yangınında söndürme çalışmalarını gece boyu sahadan takip etti.
Yusufeli Barajı'na hayran kaldı
Artvin Valisi olarak dün göreve başlayan Vali Cengiz Ünsal, alt yapı alanında Türkiye Yüzyılı’nın sembol projelerinden olan Yusufeli Barajını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
“Adıyaman’ı ilçeleriyle birlikte yeniden ayağa kaldıracağız”
İlçe ziyaretlerine Gerger ile devam eden Adıyaman Valisi Osman Varol, “Güzel Adıyaman'ımızı ilçeleriyle birlikte yeniden ayağa kaldırmak için inancımızı ve umudumuzu tazeleyerek, yeni bir şevk ve enerjiyle çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.
Yusufeli Merkez Viyadüğü’nde çalışmalar sürüyor
Artvin Valisi Yılmaz Doruk, bölgede inşa edilen 4 özel tasarım viyadükten 695 metre açıklığı ile en uzunu olan Yusufeli Merkez Viyadüğü şantiyesini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Köy yollarında karla yoğun mücadele
Batman Sason Kaymakamı Murat Mete, karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyerek, soğuk havada aralıksız çalışan ekiplere kolaylıklar diledi.
Köylerde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi
Bartın Kurucaşile Kaymakamı Ebrar Evsen, ilçeye bağlı Kanatlı, Meydan ve Karaman köylerini ziyaret ederek, köylerde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Köyün suyu güneş enerji sistemi ile geliyor
Yozgat Valisi Ziya Polat, Dağyenicesi Köyü’nü ziyaret ederek, güneş enerji sistemi ile köye getirilen suyu yerine inceledi.
Borulara kaynak yaparak imza attı
Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Edirne DSİ. 11. Bölge Müdürlüğünün il genelinde yaptığı çalışma ve yürüttüğü projeleri yerinde inceledi. Vali Kırbıyık, Edirne Meriç Sulaması projesinde yer altına döşenen borulara kaynak yaparak günün anısına imza attı.
Asfalt makinesinin başına geçti
Erzincan Çayırlı Kaymakamı Ahmet Gülderen, ilçede devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, asfalt makinesinin başına geçti.
Yeni Kaymakamlık binasına nazar değmesin!
Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Merkez Mahallesi'nde yapımı devam eden Çekmeköy’ün yeni kaymakamlık binasını yerinde inceledi.
40 km’si tamamlanan İran sınır duvarlarını havadan ve karadan inceledi
Türkiye-İran sınırında düzensiz göçmenlerin engellenmesi için geçen yıl başlanan ve 40 kilometresi tamamlanan güvenlik duvarı bölgesinde Vali Dr. Ozan Balcı incelemelerde bulundu.