Arama
Arama Sonuçları
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Yoğunluk yaşanan otogarda yolcularla bayramlaştı
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Ramazan Bayramı öncesinde Karabük Otogarını ziyaret ederek şehre gelen veya şehirden ayrılan vatandaşlarla bayramlaştı.
Adıyaman’ın yarasını saran koordinatör kaymakamlara başarı belgesi
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, 6 Şubat depremlerinde büyük yıkıma uğrayan şehrin yaralarının sarılması için destek olan koordinatör kaymakamları başarı belgesi ile ödüllendirdi.
“Depremle çok üzüldük, lider olup yüzümüzü güldürün”
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniyespor Futbol Kulübü oyuncuları ve teknik heyetle buluştu. Vali Yılmaz, “Sizlere güveniyorum. Depremde çok üzüldük. Lider olup yüzümüzü güldürün” dedi.
Boşnaklardan Gaziantep eğitimine destek
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Bosna Sancak Derneği arasında Şahinbey ilçesinde 8 derslikli okul yapımına ilişkin protokol imzalandı.
"Çocuklarımızla ne kadar gurur duysak az"
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Deneyap Teknoloji Atölyeleri Proje Şenliği'ne katıldı. Vali Yılmaz, "Çocuklarımız, bu çalışmalarla çok iyi bir deneyim kazanıyor. Çocuklarımızla ne kadar gurur duysak az" dedi.
İçme suyu problemi için talimat verdi
Hakkari Valisi Ali Çelik, Hakkari'de içme suyu probleminin giderilmesi için toplantı yaptı. Vali Çelik, iş ve işlemlerin hızlandırılması için talimat verdi.
“Yurtlarda öğrenci memnuniyetini ön planda tutun”
Çanakkale genelindeki üniversite öğrenci yurtlarının müdürleriyle toplantı yapan Vali İlhami Aktaş, kendilerine emanet edilen öğrencilerin barınma, ulaşım ve güvenlik gibi konularda herhangi bir sorun yaşamamaları için özveriyle çalışmalarını istedi.
"Eğitime yatırım, geleceğe yatırımdır"
İstanbul Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği ile Türkiye Bosna Sancak Derneği tarafından Adıyaman'a 4’er derslikli anaokulu yaptırılacağını ifade eden Vali Dr. Osman Varol, "Eğitime ve insana yapılan her yatırımı geleceğe yapılan önemli bir yatırım olarak görüyoruz" dedi.
Örnek daireyi gezdiler
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Vali Yardımcısı Sedat Sezik ve İslahiye Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, İslahiye’de depremden etkilenen vatandaşlar için TOKİ tarafından yapılan kalıcı konutlarda incelemelerde bulunarak örnek daireyi gezdi.
Sedat’ın yazlık ayakkabılarını da giydirdi
İhtiyaç sahipleriyle hayırseverleri buluşturarak çok sayıda engelli, yaşlı ve mağduru sevindiren Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, ayağındaki bozukluk nedeniyle 30 yıl boyunca ayakkabı giyemeyen Sedat’ı ameliyat ettirip 6 ay önce ortopedik ayakkabı giydirmişti. Özmen, dün de Sedat’ın yazlık ayakkabısını bizzat giydirdi.
Sedat Sezik ve Murak Akyüz, Gaziantep Vali Yardımcılığına atandı
Rize Vali Yardımcısı Sedat Sezik ile Ankara Evren Kaymakamı Murat Akyüz, Gaziantep Vali Yardımcılığına görevlendirildi.
Öğrenciler projelerini şenlikte sergiledi
Osmaniye Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Deneyap Atölyeleri Tasarım ve Üretim Atölyesi Proje Şenliği'ne katılan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, öğrencileri tebrik ederek, başarılar diledi.
Orucunu öğrencilerle birlikte açtı
Sinop Dikmen Kaymakamı Feyza Nur Kılıç, öğretmen ve öğrencilerle iftar sofrasında bir araya geldi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Kılıç, “Allah tuttuğumuz ve tutacağımız oruçlarımızı kabul etsin” dedi.
“Koca vali la, delide numarası geziyor”
Asrın felaketi sonrası Elbistan'da koordinatör vali olarak görev yapan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu'nun vatandaşlarla yakından ilgilenmesi sosyal medyada gündem oldu.
Depremzedelere yemek ikram etti
Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Kahramanmaraş’ta depremzede vatandaşlara sıcak yemek ikramında bulunarak, birlikte yemek yedi.
Fedakar eczacıya teşekkür belgesi
Kahramanmaraş Göksun’da deprem koordinasyonunu sağlayan Batman Valisi Ekrem Canalp, deprem boyunca eczanesini açık bırakarak ilçe halkına ilaç temini konusunda büyük gayret gösteren Eczacı İskender Koyuncu’ya teşekkür belgesi verdi.
Sırlı duayı aramaya devam
Aile ziyaretleri kapsamında 92 yaşındaki Zeyni nineyi ziyaret eden Erzincan Valisi Mehmet Makas, “Sırlı duayı, Can Erzincan’ımızın hanelerinde, sokaklarında, köşe ve bucağında aramaya devam ediyoruz” dedi.
Cizre’de santur dinletisine yoğun ilgi
Şırnak Cizre Kaymakamlığı ve Cizre Belediyesi tarafından organize edilen, Sanatçı Sedat Anar ile kardeşi Selahattin Anar’ın sahne aldığı santur ve def dinletisi vatandaşların yoğun katılımıyla Cizre Belediyesi Konferans salonunda gerçekleşti.
İlk ayakkabısını vali yardımcısı giydirdi
Manisa'da, fiziksel engelli Sedat Şık ameliyat edildi. Şık, kendisi için yapılan 6 santimetre yüksekliğindeki ortopedik ayakkabısını giydi. Şık, ilk kez giymenin mutluluğunu yaşadığı ayakkabılara "Canım benim" diyerek sarıldı.
Kurtuluş günü eğlencesiz kutlandı
Iğdır'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi. Beyoğlu'ndaki terör saldırısından dolayı, kurtuluş programında yer alan her türlü eğlence, müzik ve spor etkinlikleri iptal edildi.
“Her Bağış Yeni Bir Hayattır”
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası kapsamında, organ bağışı konusunda farkındalık oluşturmak ve organ bağışı sayısını arttırmak amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüş etkinliğine katıldı.
Öğrencilerin meraklı sorularını cevapladı
Trabzon Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Fen Lisesi tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri” etkinliğine katılarak öğrencilerin meraklı sorularını cevapladı. Kaymakam Demirer, Kaymakamın yetki ve görevleri ile konularla ilgili öğrencilere bilgi verdi.
Sırada Caz Festivali var
Adıyaman Kâhta Kaymakamı Selami Korkutata, ‘Badem Çiçeği’, ‘Su Sporları’, ‘Nemrut Gastronomi’, ‘Perseid Geceleri’, ‘Kommagene Bienali’ derken bu hafta da Mezopotamya’nın tacında ‘Mezopotamya Caz Festivali’ düzenleneceğini açıkladı.
Vali’nin belediyeye tahsis ettiği atıl bina, kız öğrencilere yurt oldu
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, belediyeye yurt yapılması amacıyla tahsis ettiği atıl binayı Kız Öğrenci Yurdu olarak açtı.
Şehit polisin oğluna doğum günü sürprizi
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mezitli Tece Polisevi nizamiye noktasına yapılan menfur saldırıda şehit olan Polis Memuru Sedat Gezer’in oğlu Ahmet Yağız’a doğum günü sürprizi yaptı.
Yardım etmek isterken şehit oldu
Rize'de görev yaptığı İyidere İlçe Jandarma Komutanlığı önünde aracı bozulan vatandaşa yardım ederken kamyonetin çarpması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Osman Özsoy, Rize İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen askeri törenle memleketi Kayseri’ye uğurlandı.
'Hiçbir öğrenciyi dışarda bırakmayacağız'
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Kız Öğrenci Yurdu ve Kayıboyu Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti. Vali Yılmaz, “Hiçbir üniversite öğrencimizi dışarıda bırakmayacağız. Her zaman kıymetli öğrencilerimizin yanlarında olacağız” dedi.
Dilucu Şehitleri dualarla anıldı
8 Eylül 2015 tarihinde terör örgütü PKK tarafından bombalı saldırı sonucu şehit olan 13 kahraman polis için hain saldırının gerçekleştiği Aralık ilçesi Hasanhan köyü yakınlarında İl Emniyet Müdürlüğünce anma töreni düzenlendi.
“Hemşin’in turizm potansiyelini değerlendireceğiz”
Hemşin ilçesini ziyaret eden Rize Valisi Kemal Çeber, Hemşin’in kendine özgü tarihi ve coğrafi güzelliklerini ilin turizm ekonomisine kazandırmayı hedeflediklerini ifade etti.