"Eğitime yatırım, geleceğe yatırımdır";

"Eğitime yatırım, geleceğe yatırımdır"

İstanbul Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği ile Türkiye Bosna Sancak Derneği tarafından Adıyaman'a 4’er derslikli anaokulu yaptırılacağını ifade eden Vali Dr. Osman Varol, "Eğitime ve insana yapılan her yatırımı geleceğe yapılan önemli bir yatırım olarak görüyoruz" dedi....


İstanbul Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği tarafından Adıyaman merkez Çemberlitaş köyüne, Türkiye Bosna Sancak Derneği tarafından da Yarmakaya köyüne 4’er derslikli anaokulu yaptırılıyor. Köylere yapılacak anaokulunun protokolü, Valilik makamında Vali Dr. Osman Varol, İstanbul Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca ve Türkiye Bosna Sancak Derneği Başkanı Prof. Dr. Sedat Ziyade arasında imzalandı.


"ÖZENDİRİCİ OLMASINI DİLİYORUM"

İmza sonrası açıklama yapan Vali Varol, "Eğitime ve insana yapılan her yatırımı geleceğe yapılan önemli bir yatırım olarak görüyoruz. Sosyal sorumluluk çerçevesinde geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza yeni bir bilim ve irfan yuvası kazandırmak amacıyla ilimizde eğitime verdikleri destek ve katkılardan dolayı İstanbul Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği ile Türkiye Bosna Sancak Derneğine teşekkür ediyorum. Bu tür yatırımların yeni hayırseverlerin önünü açması ve onlar için özendirici olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum