Arama
Arama Sonuçları
"Aile yapılarına yönelik saldırılar var"
Gaziantep Valiliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde 2024 yılı Gaziantep Aile Yılı olarak ilan edildi. Vali Kemal Çeber, "Sosyal medya, televizyonlar, dijital alem, bize örnek olarak gösterilmeye çalışılan çeşitli olaylar ile aile yapılarına yönelik saldırılar var. Bir millete ya da bir devlete zarar vermek istiyorsanız, aile yapısına zarar vermeniz lazım" dedi.
"Bu proje gelişimlerine katkı sağlayacak"
Gaziantep'in Şehitkamil Belediyesi tarafından anaokulu öğrencilerinin geleneksel çocuk oyunlarını öğrenmesi amacıyla proje başlatıldı. Proje kapsamında okulları ziyaret eden Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, "Bu proje, çocukların sadece eğlenceli zaman geçirmelerine değil aynı zamanda gelişimlerine de katkı sağlayacak" dedi.
“Medya duyurmazsa sesimizi kimse duymaz”
Gaziantep, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ve TİMBİR işbirliği ile düzenlenen Sivil Toplum Medya’ buluşmalarına ev sahipliği yaptı. Vali Kemal Çeber, “Biz ne kadar bağırırsak bağıralım medya duyurmazsa boş. Sesimizi kimse duymaz” dedi.
Babalarının adına cami, annelerinin adına Kur’ an Kursu yaptırdılar
Hayırsever Arslanyürekli ailesi tarafından Belkıs Mahallesi’ne yaptırılan, Hacı Mehmet Arslanyürekli Camii ve Hacı Zübeyde Arslanyürekli 4-6 Yaş Kur’ an Kursu düzenlenen törenle açıldı.
Koray Yanıktepe
Feke Kaymakam V.
Gaziantep’i havadan inceledi
Gaziantep’i helikopterle havadan inceleyen Vali Kemal Çeber, “Hayatı normale hep birlikte döndüreceğiz inşallah” dedi.
Hayırsever aileden 4-6 Yaş Kur’an kursu desteği
Küçük Medine’nin Kur’an kursunda aldığı eğitimin ve öğrendiği duanın etkilediği ailesi, Şahinbey’e 4-6 yaş Kur’an kursu yaptıracak.
Ömer Hilmi Yamlı
Şehitkamil Kaymakamı
Vali Gül’ün annesi ebediyete uğurlandı
Gaziantep Valisi Davut Gül’ün vefat eden annesi Cemile Gül, Erzurum’un Horasan İlçesi'nde kılınan ikindi namazının ardından defnedildi.
Gaziantep Valisi Davut Gül’ün annesi vefat etti
Gaziantep Valisi Davut Gül’ün annesi Cemile Gül, Hakk’ın rahmetine kavuştu.
Gazi şehir kurtuluşunun 101. yılını kutluyor
Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı törenler ve dualarla kutlandı.
Şehitkâmil’e veda zamanı
İstanbul Sarıyer Kaymakamlığına atanan Gaziantep Vali Yardımcısı ve Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Gaziantep’e veda etti.
Sarıyer Kaymakamı istifa etti, yerine Şehitkamil Kaymakamı atandı
İstanbul Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, hayatına bundan sonra özel sektörde devam edeceğini belirterek sürpriz bir şekilde istifa etti. Yerine Gaziantep Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı atandı.
Meslek lisesi öğrencilerine 4 bin lira destek
Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde Şehitkamil’de bulunan mesleki ve teknik liselere kayıt yaptıran 9. sınıf öğrencilerine nakdi destek verilecek.
“Binlerce okul açtım. Beni en heyecanlandıran açılış bu oldu”
Gaziantep Valiliği koordinesinde devam eden okul açılışlarına bugün bir yenisi daha eklendi. Önceki dönemlerde Kültür ve Milli Eğitim Bakanlığı yapan Hüseyin Çelik’in isminin verildiği 24 derslikli ilkokul düzenlenen törenle açıldı.
Hayırseverin yaptırdığı İmam Hatip, dualarla açıldı
Hayırsever Şerif Dalgıç tarafından “Gaziantep’in Kurtuluşunun 100’üncü Yılında 100 Hayırsever” kampanyası kapsamında Şehitkamil Mahallesine yaptırılan Şerif Dalgıç İmam Hatip Ortaokulu’nun açılışı gerçekleşti.
LGS’ye hazırlanan öğrencilere moral verdi
Gaziantep Şehitkâmil Kaymakamı Ömer Kalaylı, LGS’ye hazırlanmak için hafta sonu okullara derse giden öğrencileri ziyaret ederek, moral verdi.
Hiçbir mermi havada kalmıyor!
Gaziantep Valisi Davut Gül, Araban Kaymakamı Hilal Kızılkaya ve Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, maganda kurşunu ile canından olan 1 yaşındaki Mirza Taş’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dileklerini iletti.
Hayırsever cami ve Kur’an kursu yaptıracak
Gaziantep Valisi Davut Gül, hayırsever Kaya Ailesi ile Şehitkamil Belkız Mahallesinde Cami ve 4-6 yaş Kuran Kursu yapımı için düzenlenen protokole katıldı. Vali Gül, hayırsevere teşekkür belgesi verdi.
Valilik: Bir kişi benzin döküp camiyi yakmaya kalktı
Gaziantep’te camiye gelen E.A. isimli şahıs, caminin kapısına benzin dökerek yaktı. Yangın söndürülürken 50 yaşındaki E.A. göz altına alındı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.
Mehmet AYDIN
Konya Vali Yardımcısı
Abdül Kadir Duran
Çanakkale Vali Yardımcısı
Kemal İNAN
Avcılar Kaymakamı
Ömer KALAYLI
Sarıyer Kaymakamı
Mustafa TURAN
Aydıncık Kaymakam V.