Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam kendine ‘sitem’ şiiri yazdı!
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Şair Bahaddin Paslı’nın ölmeden önce yanına gidemediği için yaşadığı üzüntüyü, şairin ağzından kendine yazdığı ‘Sitem’ şiirine döktü.
Adem Taşpınar
Gökçebey Kaymakamı
“Elim ayağım tutuyor” diyerek bakım hizmeti istemiyor
Köy ziyaretlerine ve köylerdeki ihtiyaç sahiplerine ziyaretlerini sürdüren Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, 55 yaşındaki engelli kızına ve 80 yaşındaki engelli eşine bakan 74 yaşındaki Kezban teyzeye misafir oldu.
“Kimsem yok ama devletim ve kaymakamım var”
Deprem bölgesi Hatay Hassa’dan gelip Konya Seydişehir’e yerleşen anne, kimsesinin olmadığı ilçede kızının isteme ve söz merasimine Kaymakam Deniz Pişkin’i davet etti. Nişan yüzüklerini takan Kaymakam Pişkin’e depremzede anne Hatice Atılğan, “Kimsem yok ama devletimiz ve kaymamamız var. Allah razı olsun” dedi.
Yazdığı kitabı kaymakam için imzaladı
Konya Seydişehir Merkez İlkokulu Öğrencisi Eda Beyaz, 13 arkadaşıyla birlikte kaleme aldığı “Parlayan Küçük Kalemler” adlı kitabını imzalayarak Kaymakam Deniz Pişkin’e hediye etti.
Emekli Vali Bahaeddin Güney son yolculuğuna uğurlandı
Emekli Vali Prof. Dr. Bahaeddin Güney memleketi Seydişehir’de toprağa verildi.
“Yalnız değilsiniz, yanınızdayız!”
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, 15 yıl önce babalarını, bir buçuk ay önce de annelerini kaybeden Erkmen kardeşlerin sofrasına misafir olarak, “Yalnız değilsiniz, yanınızdayız” dedi.
“Bedensel engeli gülüşlerine engel olamamış”
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, sosyal medyadan kendisini takip eden 29 yaşındaki bedensel engelli Mustafa’nın tanışma isteğini kucaklaşarak yerine getirdi.
15 kaymakama hizmet edip emekli oldu
Konya Seydişehir’de kaymakamlık makam odasına 40 yıl boyunca hizmet eden İbrahim Akbaş, vekil kaymakamlar hariç 15 kaymakamla çalıştı. Kendisini ‘son kaymakamı’ Deniz Pişkin uğurladı.
Yetim ve öksüz kardeşlere Kaymakam sahip çıktı
15 yıl önce babalarını, 10 gün önce de annelerini kaybeden 4 kardeşe Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin sahip çıktı. Kaymakam Pişkin, yetim ve öksüz kardeşlere maddi manevi her türlü yardıma hazır olduğunu söyledi.
Kaymakam şahsi cep telefon numarasını paylaştı
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, sosyal medya hesabından şahsi kullandığı cep telefonu numarasını paylaşarak, “Gerçekten yardımıma ihtiyaç duyduğunuz her an arayabilirsiniz” dedi.
Görme engelli Ayşe nine, yüzüğünü deprem bölgesine bağışladı
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, yüzüğünü depremzedeler için bağışlayan 96 yaşındaki görme engelli Ayşe Erdemir nineyi köyünde ziyaret ederek elini öptü.
Hayvanlarını kaybeden depremzedeler için canlı hayvan
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, depremde hayvanları telef olan afetzedeler için kırsal mahallelerden toplanan 100 küçük baş hayvanı hayırseverlerle birlikte Gaziantep'e gönderdi.
Tuncay SONEL
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Hasan amcanın yalnızlığını paylaştı
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, 15 ay önce eşini kaybeden 79 yaşındaki Hasan amcanın sofrasını ve yalnızlığını paylaştı.
89 yaşındaki teyzenin yalnızlığını paylaştı
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, 45 yıldır yalnız başına yaşayan, 15 yaşında görücü usulü ile evlendirilen, iş için Almanya’ya giden kocası bir daha dönmeyen 89 yaşındaki Zeliha teyzenin tek göz evine misafir oldu.
Doğuştan engelli Cem’in yüzünü güldürdü
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, doğuştan bedensel ve zihinsel engelli Cem Koçak’ı ziyaret ederek, hediyelerle yüzünü güldürdü.
Görme ve bedensel engelli öğrenciye telafi kahvaltısı
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde düzenlediği kahvaltıya davet edilmesi unutulan görme ve bedensel engelli öğrenciye ‘telafi kahvaltısı’ ısmarladı.
Turuncu takım kazandı
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
Yaylada çoban ateşinde çay keyfi
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, hafta sonunda doğayla iç içe olmak için Çardağı Yaylası’na çıktı. Yaylada hayvanlarını otlatan çobanın kara demlikte demlediği çayı yudumlayan Kaymakam, temiz hava ve sıcak sohbetle güzel bir pazar günü geçirdi.
“Çoluğunla çocuğunla ordu olasın”
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Anabağlar Mahallesi’nde ikamet eden hasta ve yaşlıları ziyaret ederek ihtiyaçlarını sordu. Ayşe teyze, “Çoluğunla çocuğunla ordu olasın” diye kaymakama dua etti.
Şehitler için her ay mevlit ve hatim
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şubesi tarafından her ay Mevlid-i Şerif ve hatim duası yapılıyor. Şehitler ve vefat eden gaziler için duaların edildiği programa ilçe protokolü de katılıyor.
Satranç turnuvasının şampiyonu Kaymakam oldu
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Kaymakamlığın düzenlediği Öğretmenler Arası Satranç Turnuvası’nda rakiplerini yenerek şampiyon oldu.
Öğrencilerle tahtada soru çözdü
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, köy okullarındaki öğrencilerle bir araya gelerek tahtada soru çözdü. Yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine de misafir olan Kaymakam Pişkin, yaşlı teyzenin elini öperek hatırını sordu.
Minik Buğlem’in dileğini yerine getirdi
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, yüzde 80 görme kaybı olan minik öğrenci Buğlem’in, birlikte doğum günü kutlama isteğini yerine getirdi.
Şehit çocukları ile özlem giderdi
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, şehitlerin evlatları ile bir araya gelerek, sohbet etti.
Kömür yardımı dağıtımına eşlik etti
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan kömür yardımı dağıtımına eşlik ederek, “Vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Çay ve simitle birlikte dertlerini de paylaştı
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Seydişehir’in meşhur ‘Hamallar Kahvesi’ni ziyaret etti. Sabahın erken saatinde iş bekleyen amelelere çay ve simit ısmarlayan Kaymakam Pişkin, sadece çay ve simidini değil, dertlerini de paylaştı.
Öğrenciler satrançta kaymakamı yenemedi, rövanş için sözleştiler
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Seyyid Harun Anadolu Lisesi öğrencileri ile satranç oynadı. Öğrencilerden kaymakamı yenebilen çıkmayınca rövanş için sözleştiler.
Kaymakam işe bisikletle gitti
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, bisiklet kullanımını artırma konusunda örnek olmak için bu sabah işe makam aracı yerine bisikletle gitti.