Emekli Vali Bahaeddin Güney son yolculuğuna uğurlandı;

Emekli Vali Bahaeddin Güney son yolculuğuna uğurlandı

Emekli Vali Prof. Dr. Bahaeddin Güney memleketi Seydişehir’de toprağa verildi....

Resim

EBEDİYETE UĞURLANDI

Geçirdiği rahatsızlık sonrası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 1936 doğumlu emekli Vali Bahaddin Güney için ilçede tören düzenlendi.

Cenaze törenine Güney’in yakınlarının yanı sıra, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Vali Yardımcısı Aydın Erdoğan, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ilçede bulunan sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri ile sevenleri katıldı.

Resim

ESKİŞEHİR VE ANTALYA'DA VALİLİK YAPMIŞTI

Eskişehir ve Antalya’da valilik yapan Bahaddin Güney, öncesinde de Yunak, Varto, Ermenek, Soma, Mudurnu ve Bozcaada kaymakamlık görevinde bulunmuştu.

Güney emekliliğinde de Avrasya Dostluk Kültür Sanat ve Turizm Kurumu ile Türk-Makedon ve Türk-Romen Kültür, Sanat ve Dostluk Dernekleri’nin de başkanlığını yapmaktaydı.

Resim

MEZARINA TOPRAK ATTI

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, “Seydişehirli Hemşehrimiz Emekli Vali Prof. Dr. Bahaeddin Güney'i ebediyete uğurladık. Eskişehir ve Antalya Valiliğinin yanı sıra birçok il ve ilçede kaymakamlık ve vali yardımcılığı yapmış kıymetli meslek büyüğümüze Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum