Hasan amcanın yalnızlığını paylaştı;

Hasan amcanın yalnızlığını paylaştı

Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, 15 ay önce eşini kaybeden 79 yaşındaki Hasan amcanın sofrasını ve yalnızlığını paylaştı....

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, eskiden çobanlık yapan, şimdi ise 65 yaş aylığı ile geçinmeye çalışan Hasan amcayı Kozlu Köyü’ndeki hanesinde ziyaret etti.

Resim

O GİTTİ, HER ŞEY BİTTİ

Hasan amcanın çorba pişirerek, Kaymakam Deniz Pişkin’in ise salata, pilav ve pide getirerek imece usulü hazırlanan sofrada, eşini kaybetme üzüntüsünü dile getiren Hasan amca, “Önceden sobam yanar, tencerem kaynardı. O gitti, her şey bitti” dedi.

Resim

6 ÇOCUĞUNDAN ÇAĞIRAN YOK

Sofrada yapılan koyu sohbette Kaymakam’ın “Çocuğun yok mu?” sorusuna Hasan amcanın, “Var, 6 tane. Hayattalar ama yanlarına gitmiyorum. Zaten çağıran da olmuyor” şeklindeki cevabı ise Pişkin’i duygulandırdı.

Resim

ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN

Yemek sonrasında çay eşliğinde devam eden sohbette Hasan amca, “Allah devletimize zeval vermesin. 65 yaş aylığım da olmasa yiyecek ekmeğim yok” dedi.

Kaymakam Pişkin ise, “Hasan amcanın Kozlu Köyü’ndeki kapısını çaldık; sofrasına misafir olduk; yalnızlığını paylaştık” ifadesini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum