Arama
Arama Sonuçları
Seyyid türbeleri ve çevresine düzenleme
Hakkari Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, kurum amirleriyle beraber Bağlar Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve ihtiyaçları dinledi.
Edirne Mevlevihanesi ihya edilecek
Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Mevlevihanesi'nin bulunduğu Muradiye Camisi bahçesinde inceleme yaptı. Vali Sezer, 2. Murat döneminde yaptırılan ancak günümüze ulaşamayan Edirne Mevlevihanesi ihya edileceğini belirtti.
Kaymakam, organlarını bağışladı
Aydın Karacasu Kaymakamı Mehmet Gündoğdu, toplumda organ bağışı konusunda farkındalığın artırılmasına yönelik yapılan çalışmalara destek olmak amacıyla organlarını bağışladı.
“Devletimiz tüm imkanlarıyla depremzedelerin yanında”
Deprem bölgesinde çalışmalarına devam eden Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, depremzedelerin talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek, “Devletimiz tüm imkanlarıyla depremzedelerin yanında” dedi.
“Zorlukları yenecek, bugünleri aşacağız!”
Giresun Valisi Enver Ünlü, ülkeyi derinden üzen ve asrın felaketi olarak adlandırılan depremin ardından Giresun’da misafir edilen depremzede vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmıyor.
“Afetzedelerin tüm ihtiyaçlarıyla ilgileniyoruz”
Giresun Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü, Giresun’a gelen depremzede aileleri misafir edildikleri otelde ziyaret etti.
Hafta sonunu yurtta kalan öğrencilere ayırdı
Bolu Valisi Erkan Kılıç, hafta sonunu Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı yurtlarda kalan üniversite öğrencilerine ayırdı. İldeki tüm yurtları ziyaret eden Vali Kılıç, öğrencilerle sohbet etti.
Öğrenciler satrançta kaymakamı yenemedi, rövanş için sözleştiler
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Seyyid Harun Anadolu Lisesi öğrencileri ile satranç oynadı. Öğrencilerden kaymakamı yenebilen çıkmayınca rövanş için sözleştiler.
Ezanı Güzel Okuma Yarışması birincisi Bursa’dan
Giresun Valisi Enver Ünlü, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen ve bu yılki finali Giresun'da yapılan "18. Ezanı Güzel Okuma Yarışması" programına katıldı.