Arama
Arama Sonuçları
"Toprağımıza sahip çıkalım, anız yakmayalım"
Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Türkiye'nin birçok noktasından yangın haberleri de peş peşe gelmeye başladı. Valiler ve kaymakamlar da vatandaşları bir kez daha uyararak, anız yakılmaması çağrısında bulundu.
Şanlıurfa’nın bütün değerleri kayıt altına alınıyor
Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde başlatılan Şanlıurfa İli Kültür Envanteri Projesi kapsamında il genelinde bütün tescilli ve tescilsiz taşınmaz kültür varlıklarının envanteri çıkarılarak kayıt altına alınıyor.
Şanlıurfa emniyetinden dev uyuşturucu operasyonu
Uyuşturucu satışı ve kullanımının önüne geçmek için birbiri ardına operasyonlar düzenleyen Şanlıurfa Polisi, son olarak 380 bin adet Captagon uyuşturucu hap ele geçirdi.
Şanlıurfa eğitiminde bir milat
Şanlıurfa tarihinin eğitim konusundaki en geniş kapsamlı toplantısı, eğitim kurum ve kuruluşlarının her kademesinden bürokratına, siyasetçisinden yerel yönetimine kadar yoğun bir katılımla bugün gerçekleştirildi.
Depremde binası orta ve ağır hasarlı olanlar için yeni fırsat
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın tüm aşamalarını birebir takip ettiği Yerinde Dönüşüm Projesi'nin detayları belli oldu. Çalışmaya Şanlıurfa'dan çok sayıda başvurunun alındığı öğrenilirken, proje ile vatandaşa birçok destek ve imkân sunuluyor.
Öğrencilerin heyecanına ortak oldular
2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ikinci dönemi başladı, 15 günlük ara tatil sona erdi. Milyonlarca öğrenci de bugün yeniden ders başı yaptı. Okulun ilk günü okulları ziyaret eden valiler ve kaymakamlar da, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Valiler Urfa’da düzensiz göçü konuştu
Şanlıurfa'da 3. Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı, Vali Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirildi. 6 ilin valisinin katıldığı toplantıda, “Düzensiz göçle mücadelemiz aralıksız sürecek” mesajı verildi.
Adnan Tezcan
Kayseri Vali Yardımcısı
57 şehre yeni vali atandı
Valiler kararnamesi ile 57 ilin valisi değişti. Başarılı hizmetleri ile dikkat çeken Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, Bilecik Valiliği’ne atandı.
Huzurevindeki coşkuya ortak oldu!
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte huzurevi sakinleri ile devletin şevkatli kollarına emanet çocukların moralini yükseltmek için düzenlenen geceye katılarak bir ilke imza attı.