Arama
Arama Sonuçları
Tatilin son gününde gönüllerince eğlendiler
Muş Valisi Avni Çakır ve eşi Bahar Çakır, Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklar için Güzeldağ Kayak Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Çocuklarla oyunlar oynayan Vali Çakır, "Sömestr tatilinin son gününde güzel bir etkinlik yaptık. Çocuklarımızla beraber kızaklarla kaydık" dedi.
Yüzde 100 dolulukla sezonu açtı
Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları Merkezi, sezonu yüzde 100 dolulukla açtı. Vali Yılmaz Şimşek, “Tam kapasite ile sezonu açmış durumdayız. İnşallah kazasız, belasız verimli bir sezon geçiririz" dedi.
Minik Asya’nın isteğini kırmadı
Düzce Valisi Selçuk Aslan, sömestr karne töreninde kendisini evine davet eden Şehit Teğmen Uğur Altan İlkokulu öğrencisi Asya Şimşek ve ailesini ziyaret etti.
Hedef sağlıklı beslenme ve kaliteli eğitim
Balıkesir Susurluk Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen ve pansiyon yemekhanesinde öğrencilere eşlik eden Kaymakam Muammer Köken, “Öğrenci yurdu yemeklerimizin lezzetinde iddialıyız. Hedefimiz kaliteli ve sağlıklı beslenme ve eğitim başarısı” dedi.
Öğrencileri sömestr tatiline motive ederek uğurladı
Ülke genelindeki öğrenciler gibi Şanlıurfa Hilvan'da bulunan yaklaşık 12.000 öğrenci de bugün karne coşkusu yaşadı.
Sivas’ın parlayan Yıldız’ında kayak sezonu başladı
Hizmet vermeye başladığı ilk günden itibaren adından sıkça söz ettirmeyi başaran, yurtiçinden ve yurt dışından da büyük ilgi gören Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezinde yeni sezon heyecanı yaşanıyor.