Hedef sağlıklı beslenme ve kaliteli eğitim;

Hedef sağlıklı beslenme ve kaliteli eğitim

Balıkesir Susurluk Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen ve pansiyon yemekhanesinde öğrencilere eşlik eden Kaymakam Muammer Köken, “Öğrenci yurdu yemeklerimizin lezzetinde iddialıyız. Hedefimiz kaliteli ve sağlıklı beslenme ve eğitim başarısı” dedi....

Resim

LİSEYE HAZIRLIK SINIFI

Balıkesir Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Susurluk Anadolu Lisesini ziyaret etti. Ziyaretinde öğretmenler ve çalışanlardan bilgi alan Kaymakam Köken, öğrencilerle de bir araya geldi.

Kaymakam Muammer Köken, Susurluk Anadolu Lisesinin merkezi sınavla öğrenci alan okul olmasının başarıda etkili olduğunu belirtti. Yabancı dil eğitiminin her zaman önemli olduğunu dile getiren Kaymakam Köken, okul bünyesinde hazırlık sınıfı oluşturulmasının hem ilçe ve okulun eğitim öğretim kalitesinin arttırılmasında günümüz şartlarında gerekli olduğunu söyledi. Hazırlık sınıfı oluşturulması konusunda avantaj ve dezavantajlarının neler olduğu hakkında öğretmenlerin görüşlerini aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan, okulun önceki dönemlerinde Hazırlık sınıfı olduğunu ve okulun başarısını olumlu etkilediğini dile getirdi.

Resim

ÖĞRENCİLERE TAVSİYELERDE BULUNDU

Toplantı sonunda Kaymakam Muammer Köken, öğretmenlere teşekkür ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere başarılar dileyen kaymakam, sömestri tatilini boş geçirmemelerini, TYT ve AYT hazırlıklarını ara vermemelerini ve bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Kaymakam Muammer Köken, okul pansiyonunda da incelemelerde bulundu.

Resim

MUTFAĞA SOĞUK HAVA DEPOSU, ÖĞRENCİLERE KURUTMA MAKİNASI

Pansiyon mutfak ve yemekhanesini ziyaret eden Köken, pansiyondan sorumlu Müdür Yardımcısı İbrahim Gürcan ve Aşçı Halil İbrahim Deniz’den bilgi aldı. Mutfağın ihtiyacı olan soğuk hava deposu yapımıyla ilgili süreci bizzat takip edeceğini belirtti. Öğrencilerin kullanacağı kurutma makinalarının en kısa sürede temin edileceği müjdesini verdi. Pansiyonun hizmet kalitesinin yüksek olmasının önemini belirtti.

Susurluk Anadolu Lisesindeki çalışmalardan memnuniyetini belirten Kaymakam Köken, okulun bölgede tercih edilen okul olması dilekleriyle çalışanlara kolaylıklar diledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum