Arama
Arama Sonuçları
Vali Yardımcısı Topcu’nun baba acısı
Bartın Vali Yardımcısı Taşköprülü Zeynep Topcu'nun babası Musa Acar, son yolculuğuna uğurlandı.
Vali Dallı: 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde, yolcu otobüsünün tarlaya devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı. Olay yerinde inceleme yapan Kastamonu Valisi Meftun Dallı, "Otobüs kayarak yoldan çıkmış. Arkadaşlarımız araştırıyor, kazanın neden kaynaklandığını netleştiriyorlar" dedi.
"İhbarınızı bana ulaştırın, gerekeni yapacağım"
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, "Yüreğir’de Bağımlılığa Karşı Birlikte Yürüyoruz" etkinliğine katıldı. Vali Köşger, "Gençlerimizi uyuşturucu başta olmak üzere birçok alanda bağımlı yapmaya çalışıyorlar. Herkesten ricam ihbarlarınızı bizlere ulaştırın. Eğer çare bulunmuyorsa ihbarı bana ulaştırın , ben gerekeni yapacağım. Söz veriyorum" dedi.
“Teyakkuz durumuna geçilmiştir”
Kastamonu genelinde etkili olan şiddetli fırtına sonucu yaşanan zararı ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan Vali Meftun Dallı, “Teyakkuz durumuna geçirilmiştir” dedi.
“7'den 77'ye milletimizin her ferdiyle istişare edeceğiz”
‘Şehir buluşmaları’ programının ilkini Taşköprü beldesinde gerçekleştiren Yalova Valisi Hülya Kaya, “Şehrimizi yakından tanımak, milletimizin sinesinde vatandaşlarımızla hemhal olmak ve seslerine kulak vermek için sahadayız. Kadın, erkek, 7'den 77'ye milletimizin her ferdiyle istişare edeceğiz. Nerede bir ihtiyaç varsa onu gidermek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Okey masası kurarak düğün konvoyunun önünü kesen gençlere ceza
Tokat'ta gelin konvoyunun önünü okey masasıyla kesen ve damattan bahşiş talep eden gençlere soruşturma başlatıldı, 1900 lira da ceza kesildi. Vali Numan Hatipoğlu, ““Bu ve benzeri şekilde davranışlarda bulunanlara asla müsamaha gösterilmeyecektir” dedi.
Kaymakam, işçilerle birlikte sarımsak topladı
Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen İlçede hasadı başlayan dünyaca ünlü coğrafi işaretli Taşköprü Sarımsağını hasat eden çiftçileri tarlada ziyaret etti. Kaymakam Özen, ziyaretinde bulunduğu işçiler ile birlikte sarımsak toplayıp sohbet etti. Kaymakam Özen, çiftçiler için bereketli ve kazançlı bir sezon olması dileklerinde bulundu.
Baraj tamamen doldu, çiftçiler bu yıl su sorunu yaşamayacak
Kastamonu’nun son günlerde büyük ölçüde yağış almasıyla beraber barajlarda su seviyesi arttı. Taşköprü’de Karadere Barajı’nda su seviyesi maksimuma ulaştı. Tehlike oluşturmadan su seviyesi düşürüldü.
Ahmet Nuri Demir
Sarıkaya Kaymakamı
Taşköprü Sarımsağı toprakla buluşuyor
Dünyaca ünlü AB Coğrafi İşaret Belgeli Taşköprü Sarımsağı dikimine başlandı.
Recep Soytürk
Tekirdağ Valisi
"Kadın demek, kalkınma demek"
Sultandağı ziyaretinde tekstil ve kuru meyve tesislerini ziyaret ederek çalışan kadınlarla sohbet eden Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, “Bölgemizin tarımsal değeri çok yüksek. Bu değerin üretiminde kadınların emeği ise çok büyük” dedi.
Şampiyonlardan kaymakam ziyareti
Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen, yüzme branşından 14 madalya ile dönen öğrencileri makamında kabul ederek, başarılarının devamını diledi.
Taşköprü Kaymakamlığı logosunu arıyor
Kastamonu Taşköprü Kaymakamlığı, kaymakamlık logosu için tasarım yarışması açtı. 155 yıllık kadim bir ilçe olan ve bugüne kadar logosu bulunmayan Taşköprü’de, logo oluşturularak kaymakamlığın kurumsal kimliği güçlendirilecek.
Taşköprü sarımsağı üreticisinin yüzünü güldürdü
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde yetişen dünyaca ünlü Taşköprü sarımsağı, 44 TL'ye kadar kilogram fiyatı ile alıcı buluyor. Üreticiler, sarımsağın bu yılki fiyatından memnun olduklarını ifade ediyor.
Kadın kooperatiflerine 1.3 milyon liralık malzeme
Kastamonu Valisi Avni Çakır, kadın kooperatiflerine 1 milyon 350 bin TL bütçe ile sağlanan Tekstil Makineleri, Gıda Üretim ve İşleme Makineleri, Profesyonel Mutfak Ekipmanları, Bilişim Ekipmanları ve Tefrişat Malzemelerinden oluşan makine ekipmanları dağıtım törenine katıldı.
'Manevi Mirasımız' projesi ile Taşköprü’nün şehitleri tanıtılacak
Kastamonu Taşköprü'de 18 şehit yakını ve 20 gaziye sosyal-psikolojik destek sağlamak ve ilçedeki öğrencilere Taşköprü şehitlerini tanıtarak mili manevi duygularını geliştirmek amacıyla hazırlanan 'Manevi Mirasımız' projesinin açılışı Vali Avni Çakır ve Kaymakam Çağlar Partal’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Köylünün sütü kooperatifte toplanacak
Kastamonu Valisi Avni Çakır, Mescit köyünde yapılan ve Kaşçılar bölgesindeki 7 köyün hizmet alacağı Süt Toplama Merkezi’nin açılışını yaptı.
İlk sarımsağı kaymakam aldı
Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Taşköprü Sarımsak ve Kendir Üretim ve Pazarlama Kooperatifinin ilk sarımsaklarından alarak çiftçilere yeni sezonun hayırlı ve bereketli olmasını diledi.
‘Manevi Mirasımız’ projesiyle Taşköprü şehitleri tanıtılacak
‘Manevi Mirasımız’ projesi ile Kastamonu Taşköprü’de yaşayan 18 şehit ailesi ve 20 gaziye sosyal ve psikolojik destek verilecek. İlçede yaşayan öğrencilerin Taşköprü şehitlerini tanıyarak milli ve manevi duyguları geliştirilecek.
Çağlar PARTAL
Besni Kaymakamı
Şenol Levent ELMACIOĞLU
Babaeski Kaymakamı
Mustafa AYVAT
Havza Kaymakamı
Evren ÇAKIR
Derik Kaymakamı
Ali Yılmaz
Trabzon Vali Yardımcısı
Ahmet KARAKAYA
Sancaktepe Kaymakam
İbrahim ÇENET
Toroslar Eski Kaymakamı
Bekir ÖZEN
Taşköprü Kaymakamı
Şükrü Alperen GÖKTAŞ
Batman Vali Yardımcısı
Zeynep Topcu
Bartın Vali Yardımcısı