Arama
Arama Sonuçları
"Hakkâri, özel hazırlanmış bir plato gibi"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, kentin doğası ve spor faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Vali Çelik, "Hakkari coğrafi olarak inanılmaz bir alan, adrenalin tutkunları için çok değerli. Kanodan, dağ kızağına, yamaç paraşütünden, dağcılık faaliyetlerine ve trekkinge kadar birçok alanda Hakkâri sanki macera severlere özel hazırlanmış bir plato gibi" dedi.
Şehit çocuklarının tekvando heyecanına ortak oldu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, şehit Murat Yıldırım ve Muhammed Önek'in çocuklarının tekvando kuşak bağlama törenine katıldı.
"Her mahallede bir spor okulu açacağız"
Kayseri Valiliği tarafından hayata geçirilen ERVA Projesi kapsamında 18. spor okulu açıldı. Açılışta konuşan Vali Gökmen Çiçek, "Gençlerimizi sporla buluşturmaya ve her mahallemizde bir spor okulu açmaya devam ediyoruz" dedi.
Genç Ofis'in açılışını yaptılar
Adana İmamoğlu Kaymakamı Osman Şahin ile Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu, öğrencilerle birlikte Şehit Mehmet Atıcı Anadolu Lisesinde Genç Ofis’in açılışını yaptı.
“Spor okulu olmayan hiçbir mahallemiz kalmayacak”
Yeni haftaya sporla başlayan ve MÜSİAD Kayseri Şubesi’nin yaptırdığı spor okulunun açılışını yapan Vali Gökmen Çiçek, gençlerin ayağına judo, tekvando, güreş gibi hangi alanda istiyorlarsa sporu götürme noktasında seferberlik başlattıklarını söyledi.
Tekvandoculara madalya
Erzurum Aşkale Kaymakamı Murat Karaloğlu, ilçede gerçekleştirilen tekvando müsabakalarında dereceye gören öğrencilere madalyalarını verdi.
“Bize uyku haram”
Kayseri İl Jandarma Komutanlığı tarafından Türkiye'de ilk defa düzenlenen proje çerçevesinde kırsal kesimde yaşayan ve imkansızlıklar nedeniyle sporla tanışamayan 118 öğrenci sporla tanıştı.
İlçenin ilk lisanslı tekvandocuları
Niğde Altunhisar’ın ilk lisanslı tekvandocuları, Kaymakam İlyas Kılıç’ı ziyaret ederek, spora ve sporculara verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.
“Hedefiniz büyük olacak”
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya’da Sağlık İçin Spora Teşvik Projesi kapsamında Kamile-Metin Yapar İlkokulu ve Antalya Spor Lisesi’nde öğrenciler için alınan spor malzemelerinin dağıtımını gerçekleştirdi. Vali Yazıcı; “Dünya şehri olan Antalya’mıza dünya şampiyonlukları yaşatmanızı istiyorum.” dedi.
Kaymakamlık kupası şampiyonu
Mardin’in Savur ilçesi Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası coşkulu bir final maçı ile sona erdi.
Kağızman'ın işgalden kurtuluşunun 102. yılı kutlandı
Kars Kağızman Kaymakamı Okan Daştan, 1 Ekim Kağızman’ın düşman işgalinden kuruluşunun 102. yıl dönümü nedeniyle İstiklal Meydanı’nda düzenlenen törene katıldı. Törenin ardından kutlamalar protokolle vatandaşların çektiği halayla devam etti.
Hakkari Valisi 19 Mayıs kutlamalarında halay çekti, bilek güreşi yaptı
Vali İdris Akbıyık, 19 Mayıs kutlamalarında sporcularla bilek güreşi yapıp, basketbol, futbol ve masa tenisi oynadı. Vali ve protokol üyeleri, söylenen şarkılar eşliğinde sporcu ve vatandaşlarla birlikte halay çekti.