Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam Ergin, öğrencilerle çöp topladı
Kırıkkale'nin Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin, Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerle birlikte çöp topladı.
Huzurevinin temizlik ve düzeni için personele teşekkür etti
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Tosya Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Uğur Ünsal'dan ilçede yapılan ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Turizmin duayenleri Mardin’de buluşacak
15-22 Nisan tarihleri arasında 48’incisi kutlanacak Turizm Haftası’nda, Mardin Valiliği himayesinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, DİKA, Artuklu Üniversitesi ile Mardin Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde bir dizi etkinlik düzenlenecek.
“Şimdi Şanlıurfa zamanı”
Günlük ziyaretçi bakımından bayramın ikinci günü 11 bin 454 misafir ile en yoğun gününü yaşayan Göbeklitepe, kendi rekorunu egale ederek Bayramın üçüncü günü bu kez 13 bin 857 kişiye ev sahipliği yaptı.
Vali Çelik, başkan vekilliği görevini tamamladı
Hakkari Belediye Başkanlığı'nı vekaleten yürüten Vali Ali Çelik, görevi tamamladı. Vali Çelik, "Çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, Hakkâri’mize yeni seçilen belediye başkanlarına başarılar dilerim" dedi.
33 engelliye akülü sandalye hediye etti
Batman Valisi Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye teslim törenine katıldı.
“Türkiye’de tek: Kendimiz pişirip kendimiz dağıtıyoruz, hem de ücretsiz”
Batman Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı V. Şükrü Alperen Göktaş, şehre yapılan bazı hizmetleri sosyal medya hesabından paylaştı.
Şehitlerin kabirleri gül suyuyla yıkandı
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat'ın talimatıyla başlatılan camilerdeki ve şehitliklerdeki temizlik çalışmaları tamamlandı. Ekipler, aziz şehitlerin kabirlerini gül suyu ile yıkadı.
Kars caddelerinde hafta sonu yürüyüşü
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, hafta sonu yürüyüşünde şehrinde caddelerini adımladı.
Şaziye teyzenin evine misafir oldu
Durağan ilçesine giden Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, yalnız yaşayan ve bakımını yapacak kimsesi olmayan Şaize teyzeyi ziyaret etti. Vali Özarslan, "Şaziye teyzemiz gibi Sinop'umuzdaki 560 yaşlımız; SYDV görevli arkadaşlarımıza emanet" dedi.
"Tabiat dedemizden miras kalmadı ama..."
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Munzur Vadisi Milli Parkı’nda düzenlenen temizlik etkinliğine katıldı. Vali Tekbıyıkoğlu, "Parçası olduğumuz tabiat dedemizden miras kalmadı ama torunlarımızdan ödünç aldık" dedi.
Camiler gül kokuyor
Batman Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, ramazan ayı öncesinde ilçedeki tüm camilerde temizlik çalışmasının başlatıldığını belirtti. Yapılan çalışmaların ardından camiler mis gibi gül koktu.
İhtiyaç sahipleri için İyilik Çarşısı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, İl Müftülüğünün girişimleri ve hayırsever vatandaşların destekleri ile ihtiyaç sahiplerinin kullanımına sunulmak üzere kurulan Hayır Çarşısı’nın açılış törenine katıldı.
“Aynı ciddiyetle çalışmalara devam edeceğiz”
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, eğitimin ikinci yarıyılı için alınacak tedbirlerin konuşulduğu toplantıya başkanlık yaptı. Vali Aygöl, “Aynı ciddiyetle çalışmalarımıza devam edileceğiz” dedi.
Erciş'te Atık Getirme Merkezi kuruluyor
Van'ın Erciş ilçesinde "Atık Getirme Merkezi” kuruluyor. Geri dönüşümün yapılacağı proje alanını ziyaret eden Kaymakam Murat Karaloğlu, alanda inceleme yaptı.
Temiz bir kent için başlatılan seferberlik sürüyor
Siirt Valisi ve Siirt Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte mesaiye başlayan temizlik işçileriyle bir araya geldi. Vali Kızılkaya, temiz bir kent ve sağlıklı bir çevre için başlatılan Temizlik Seferberliği'nin devam ettiğini belirtti.
Kars’ta doğalgaz patlaması: 4 yaralı
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, doğalgaz patlaması yaşanan Şehitler Mahallesi Ömür Sokaktaki olay yerinde incelemelerde bulunarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Gazoz fabrikasında kimyasal zehirlenme: 2 ölü
Niğde Gazozu fabrikasında çalışan 5 işçi, su kazanını temizlerken kimyasal tepkime sonucu zehirlendi. İşçilerden 2'si hayatını kaybetti. Zehirlenen işçilerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Başsavcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Fırtınanın getirdiği çöpleri topladı
Kastamonu Abana Kaymakamı Osman Sarı ve kurum amirleri, ilçede yaşanan fırtına sonucu denizden plaja vuran çöpleri toplamak için liman bölgesinde temizlik yaptı.
“Tüm ekiplerimizle sahadayız”
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, aşırı yağışlardan dolayı sel baskınının yaşandığı Yenice ilçesi Kalkım Beldesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Selin izleri siliniyor
Sel afetinin yaşandığı mahallelerde temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Batman Valisi Ekrem Canalp, hasarın izlerini silmeye çalışan ekiplere kolaylıklar diledi.
Gece dere kontrolü
Batman Valisi ve /Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Güney Çevreyolu civarından geçen ve geçtiğimiz günlerde meydana gelen selden etkilenen dere yatağında gece incelemelerde bulundu.
Öğrencilerle birlikte çöp topladı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, beraberindeki heyet ile birlikte Merzan Mahallesi Okullar Bölgesine giderek öğrenci ve öğretmenler ile birlikte çöp toplama etkinliğine katıldı.
Vali ev ve sokakları temizledi
Batman'da 19 Kasım Pazar gecesi meydana gelen ve 4 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinin yararları sarılıyor. Sahada inceleme yapan Vali Ekrem Canalp, sahada görevli ekiplerle birlikte ev ve sokak temizledi.
18 köyün temizliği yapıldı
Bir seferberlik olarak başlattığı ‘Temiz Tokat Projesi’ kapsamında temizlik çalışmalarını gerçekleştiren ekipleri ziyaret eden Vali Numan Hatipoğlu, “İnşallah temiz bırakma alışkanlığını toplumumuza yerleştiririz” dedi.
Mesire alanında çevre temizliği
Hakkari Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, ilçe halkının ve çevre nüfusun nefes aldığı, hafta sonu pikniklerini yaptığı Çınaraltı Mesire Alanı’nda düzenlenen temizlik faaliyetine katıldı.
Acil servise habersiz denetim
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni akşam saatlerinde habersiz bir şekilde ziyaret eden Vali Hasan Şıldak, hasta ve hasta yakınlarının şikayetlerini dinledi.
“En fakirler en lüks yerde yaşayacak”
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in, ‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’ mottosuyla başlattığı mahalle buluşmalarının 13’ncüsü Yeşiltepe mahallesinde gerçekleşti.
Cide Kaymakamının, ilham veren hikayesi...
Muğla’nın şirin ilçesi Dalaman Kaymakamlığı’nda çay ocağında çalışan annesine zaman zaman destek olan bir çocuk, bugünlerde Kastamonu’nun en şirin ilçelerinden birinin kaymakamlık koltuğunda oturuyor. Ailesiyle birlikte verdiği mücadeleyle herkese örnek olan Kaymakam Tuncay Karataş, adeta film gibi hikâyesiyle; gençlere de ilham oluyor.
Temiz köylere yeşil bayrak
Vali Numan Hatipoğlu’nun “Tokat’ı Temiz tut, Doğayı Koru!” sloganıyla başlattığı proje ile 60 kişiden oluşturulan mobil ekip, hizmet bölgelerinin tamamında bizzat temizlik çalışmaları yapacak. Proje sonunda başarı sıralamasına göre köylere “Yeşil Bayrak” ve sertifika verilecek.