Arama
Arama Sonuçları
"3 otel görevlisi dumandan etkilendi"
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Akçakoca ilçesinde bir otelde çıkan yangının ardından olay yerinde inceleme yaptı. Vali Aslan, "3 otel görevlisi dumandan etkilendi. Rabbim beterinden korusun" dedi.
İliç'te cansız bedenine ulaşılan maden işçisi, son yolculuğuna uğurlandı
Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında toprak altında kalan işçilerden Uğur Yıldız'ın (33) cenazesi toprağa verildi.
Şehit babasını teselli etti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün İstanbul Büyükçekmece’de ihbar üzerine gittiği bir evde açılan ateş sonucu şehit edilen polis Cihat Ermiş’in Ankara Haymana’daki ailesini ziyaret ederek, “Şehidimizin ailesi ve 2 yaşındaki evladı Kemal Asaf artık bu vatana emanet” dedi.
Teröristlerin katlettiği şehit veteriner son yolculuğuna uğurlandı
İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelerek bombalı saldırıda bulunan teröristlerce katledilen ve aracı gasbedilen şehit veteriner teknikeri Mikail Bozlağan'ın cenazesi, Kayseri'de toprağa verildi.
Pazaryolu'nda 7 ev ile 8 ahır yandı
Erzurum'un Pazaryolu ilçesinde çıkan yangında 7 ev, 8 ahır kullanılmaz hale geldi. İlçeye 30 kilometre uzaklıktaki Konakyeri Mahallesi'nde akşam saatlerinde bir evin çatı katında çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle çevredeki ev ve ahırlara sıçradı.
Kaza yapan vatandaşları teselli etti
Konya'daki yakınlarının düğününden İstanbul'a dönen ailenin içinde bulunduğu minibüs, Bilecik'te bariyerlere çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı. Acılı vatandaşları Bilecik Valisi Şefik Aygöl teselli etti.
Kemer yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor
Antalya’nın gözde turizm bölgelerinden olan Kemer Göynük’te dün akşam saatlerinde başlayan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor.
Yaralı öğrencileri yalnız bırakmadı
Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, okul servisi ile kamyonun çarpışması sonucu dün meydana gelen kazada yaralanan öğrencileri tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Vali heyelan bölgesinde açıklama yaparken yeni heyelan oldu
Artvin-Erzurum karayolu üzerinde meydana gelen heyelan nedeniyle bölgede inceleme yapan Artvin Valisi Yılmaz Doruk'un açıklama yaptığı sırada yeni bir heyelan meydana geldi. Kameraların kayıtta olduğu anda yaşanan olayda Vali Doruk soğukkanlılığını koruyarak, "Heyelanı canlı bir kez daha yaşamış olduk" dedi.
10 ilde 3 aylık OHAL
Türkiye 9 saat arayla meydana gelen iki büyük depremle sarsıldı. 10 ilde arama kurtarma çalışmaları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, can kaybının 3 bin 549'a yükseldiğini ve 22 bin 168 yaralı olduğunu açıkladı. Erdoğan, 10 ilde 3 aylık olağanüstü hal ilan edildiği duyurdu.
Depremzedeler yeni konutlarına kavuştu
Meram İlçesinde 2021 yılında meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin merkezi Kızılören Mahallesinde ve çevre mahallelerinde evleri zarar gören vatandaşlar için yapılan afet konutları sahiplerine teslim edildi. Depremden etkilenen Beyşehir, Seydişehir ve merkez Meram ilçesine bağlı Kızılören, Sefaköy, Erenkaya, Çiftliközü, Tepekent, Akpınar, Sarıköy ve Karacaören Mahallelerinde 280 gün içerisinde tamamlanan 40 adet konut noter huzurunda çekilen kura ile hak sahiplerine teslim edildi.
Vali Ekici, yaşlılarla bocce oynadı
Kırklareli Valisi Birol Ekici, huzurevi sakinlerinden oluşan bocce takımı ile maç yaptı. Ekici, yaşlılara huzurlu ve hayırlı ömürler diledi.
Üniversite yemekhanesindeki yangın kontrol altında
Atatürk Üniversitesi Merkez Yemekhanesi'nde çıkan yangın sonrası bölgede incelemede bulunan Erzurum Valisi Okay Memiş, yangının kontrol altına alındığını söyledi. Yangın ihbarının ardından bölgeye çok kısa sürede ekiplerin sevk edildiğini belirten Vali Memiş, Atatürk Üniversitesi ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.
Şehit annesinin isteğini yerine getirdi
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, 1989 yılında Şırnak’ta şehit olan Birol Dağlı’nın annesi Fatma Dağlı’nın isteğini yerine getirdi. Fatma teyzenin çok kötü durumdaki evinin tadilatını yaptıran Bertan, “Ne yaparsak yapalım, ödediğiniz bedeli ödeyemeyiz. Tüm imkanları seferber etsek bile şehidimin saçının bir teline denk gelemez. Bir ölür bin diriliriz” dedi.