Arama
Arama Sonuçları
"Öğrencilerin başarıları göğsümüzü kabarttı"
Giresun Bilim Fuarları Festivali'nin açılışına katılan Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, çeşitli yarışmalarda dereceler elde eden öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, "Öğrencilerin elde ettiği başarıları gurur verici, göğsümüz kabardı" dedi.
Tokat'ta hükümet konakları yenileniyor
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Almus ilçesinde Hükümet Konağı'nın temel atma törenine katıldı. Vali Hatipoğlu, "Böylelikle Tokat'ta hükümet konaklarımızın ilçeler bazında büyük bir kısmını yenilemiş olacağız" dedi.
Patlamada yaralanan asker ve vatandaşlarla görüştü
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, bağ evinde meydana gelen patlamada yaralanan asker ve vatandaşları, tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ederek, acil şifalar diledi.
"Aile kurumuna bizim kadar sahip çıkan başka bir topluluk yok"
Aile Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katılan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, "Aile kurumuna bizim kadar sahip çıkan, aile bireylerini bir arada tutmak için uğraşan bir başka bir topluluk yok" dedi.
Hasta yakınlarına çorba ikram etti
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, olası afet durumlarında kullanmak üzere hazırlanan mobil mutfaktan ilk çorba ikramını Devlet Hastanesi bahçesinde hasta yakını vatandaşlara yaptı.
"Matematik ve fen bilimlerini çocuklara sevdirmek çok önemli"
Öğretmenler Arası Matematik Dersi Özgün Oyun ve Etkinlik Geliştirme Materyal Yarışması Ödül Töreni'ne katılan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, "Matematik ve fen bilimlerini çocuklara sevdirmek ve onların bu alandaki gelişimlerini sağlamak büyük bir önem taşıyor" dedi.
18 il için sarı alarm verildi: 4 bölgede sağanak yağmur var
Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Akdeniz'in doğusu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz gök gürültülü sağanak yağmurlu olacak. Yağışların; Hatay, Osmaniye, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Van'da kuvvetli olması bekleniyor.
Abdullah Sarı
Gürün Kaymakamı
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
"Gözlerinizdeki ışıltı umut veriyor"
TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışına katılan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, "Gözlerinizdeki ışıltı yarınlarımız için bize daha büyük umut veriyor. Tarımımız, hayvancılığımız, zirai teknoloji ve yenilikçilik anlamında gerçekten güzel işler yapacağınıza inanıyorum" dedi.
"326 vatandaşı konteynerlere yerleştirdik"
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, kentte meydana gelen depremlerin ardından 326 vatandaşı konteynerlere yerleştirdiklerini belirtti.
"Şehrimizde yapılacak çok işimiz var"
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, "614 muhteşem köye sahip olan şehrimizde yapılacak çok işimiz var" dedi.
Sulusaray’da konteynerler kurulmaya başlandı
Tokat’ın Sulusaray ilçesinde yaşanan depremde evleri ağır hasar alan vatandaşlar için konteynerlerin kurulumuna başlandı.
Öğrenciler için çorba molası
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, İl Halk Kütüphanesi'nde ders çalışan öğrencileri ziyaret ederek çorba ikram etti. Vali Hatipoğlu, kitapların arasında çorba molası ile soluklanıp enerjilerini toplayan öğrencilerle sohbet etti.
Mehmet Miraç Demir
Tokat Pazar Kaymakamı
Kaymakam vekillerini ‘başarı belgesi ile uğurladı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, ildeki görevlerini tamamlayan ve dil stajı nedeniyle Tokat’tan ayrılacak olan kaymakam vekillerini ‘başarı belgesi’ ile uğurladı.
Tokat'ta bir deprem daha oldu
Tokat'ın Turhal ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Hasarlı evlere girmeyin
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Tokat Sulusaray merkezli gerçekleşen 5.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen Kadışehri ilçesine bağlı Ovacık köyünü ziyaret etti. Vali Özkan, "Hasarlı evlere girmeyin" uyarısında bulundu.
Tokat yine sallandı, eğitime bir gün ara verildi
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu. Sarsıntı çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya depremle ilgili, "Tokat Valimiz, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz." ifadelerini kullandı. AFAD'dan yapılan son açıklamada Yozgat'ta 2 katlı bir ev ile Sulusaray ilçesinde 5 ahırın etkilendiğine dair ihbarlar alındığı belirtildi.
Tokat'ta art arda 2 deprem
Tokat'ın Sulusaray ilçesinde yaklaşık bir buçuk saat arayla 4,7 ve 4,1 büyüklüğünde iki deprem oldu. Depremin ardından Sulusaray ilçesinde inceleme yapan Vali Numan Hatipoğlu, Sulusaray, Yeşilyurt ve Artova ilçelerinde eğitim 1 gün ara verildiğini belirtti.
Yazıcıoğlu mazbatasını aldı
Tokat Belediye Başkanı seçilen Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu mazbatasını aldı.
Efsane Vali Yazıcıoğlu'nun oğlu belediye başkanı oldu
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Belediye Başkanı oldu.
Mülki idare amirleri sandık başında
Türkiye, bugün yerel seçimler için sandık başında.... Mülki idare amirleri de oy kullanacakları okullara gidip, tercihlerini yaptı. Valiler, oy kullanma işlemi sonrası vatandaşlarla ve görevlilerle sohbet etti.
"Orman teşkilatı göğsümüzü kabartıyor"
Fidan dikim etkinliğine katılan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, "Orman teşkilatı, son 20 yılda Cumhuriyet tarihindeki en fazla ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Bu gerçekten göğüs kabartıcı" dedi.
Metehan Toy
Denizli Bozkurt Kaymakamı
“20 yılda adeta çağ atladık”
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Almus 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile Almus Toplum Sağlığı Merkezi'nin açılış törenine katıldı.
Kaymakam maç öncesi destek sözü verdi
Milasspor'un antrenmanını izleyen Muğla Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, "Ortaca Belediyespor maçını kazanıp 3 puanla dönün, sizlere her türlü destek verilecek" dedi.
Avrupa şampiyonu milli sporcuyu tebrik etti
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 72 kg.’da altın madalya kazanan milli sporcu Nesrin Baş'ı kabul etti.
Karayaka kuzusu coğrafi işaret aldı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen toplantıda birlik üyeleri ile bir araya geldi.
Gülbahar Hatun İmareti, Ramazan öncesinde yenilenerek açıldı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, aslına uygun olarak restorasyonu tamamlanarak Gülbahar Hatun İmaretinin açılış törenine katıldı.