Arama
Arama Sonuçları
"Vefa bu şehrin genç şahinlerine çok yakışıyor"
Gaziantep Lisesi öğrencileri, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan anısına futbol turnuvası düzenledi. Turnuvayı izleyen Vali Kemal Çeber, "Vefa bu şehrin genç şahinlerine çok yakışıyor" dedi.
"Güzelliklerle anılmaya devam edeceğiz"
Bir zamanlar terörün kol gezdiği Siirt’in Eruh ilçesi yurt içi ulusal yarışmalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
"Spora kıymet veren bir valiyim"
Van Valisi Ozan Balcı, Akıl ve Zeka Oyunları Van Turnuvası'nın final yarışlarının startını verdi. Vali Balcı, "Spora kıymet veren bir vali olarak her çocuğun bir spor dalı ile uğraşmasını ya da bir spor dalının iyi bir izleyicisi olması gerektiğini belirterek spora tam destek verdik" dedi.
"Mersin'de spor altyapısı güçlü"
Mersin'de başlatılan Tenis Turnuvası tamamlandı. Ödül törenine katılan Vali Ali Hamza Pehlivan, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yatırımları sayesinde Mersin'de spor altyapısı ziyadesiyle güçlü" dedi.
Final müsabakalarında, satranç oynadı
Samsun Valisi Orhan Tavlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası'nda final müsabakalarını izledi, öğrencilerle satranç oynadı.
Kur’an kursları arası kardeşlik futbol turnuvası
Rize Müftülüğü tarafından il genelinde faaliyet gösteren 38 Kur’an kursunda hafızlık eğitimi gören gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlaması, öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmalarına vesile olması, dini ve ahlaki değerleri sporla bir araya getirerek çevresindeki gençlere örnek olması amacıyla Kur’an kursları arası futbol turnuvası düzenlenecek.
Mersin'in adını Avrupa duyacak
Avrupa'nın hatta dünyanın en prestijli organizasyonlarından "FIBA Euroleague Kadın Basketbol Final Four"a ev sahipliği yapacaklarını belirten Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "İlimizin adını Avrupa’ya duyuracak ve tanıtımına önemli katkılar sunacağız" dedi.
“Biz büyük bir aileyiz”
Muş ASP Spor Kulübü oyuncuları, valilik tarafından kendilerine sağlanan spor malzemeleri için Vali Avni Çakır’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Mangala şampiyonlarını ödüllendirdi
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Kars’ın eğitimdeki vizyon projesi KAFKAS Projesi'nin alt projesi olan Zeka Küpü Projesi kapsamında, Çanakkale Zaferinin 109. Yılı vesilesiyle düzenlenen Mangala Turnuvası'na katılarak dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.
Geleceğin mucitlerini tebrik etti
2024 Yılı FIRST LEGO CHALLENGE LEGUE Robotik Kodlama Yarışması'nda ilk üç sırada yer almayı başararak Türkiye finallerine gitmeye hak kazanan Zeki Bilge Ortaokulu Geleceğin Mucitleri ekibi, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Vali Yıldırım, 36 bin okul arasından turnuvaya katılım sağlamaya hak kazanan ekibi tebrik etti.
Turnuvanın başlama vuruşunu yaptı
Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bilen, mahalle bilincinin güçlendirilmesi ve çocukların spor yapmaya teşvik edilmesi amacıyla 3. ve 4. sınıf öğrencilerinden oluşturulan mahalle takımları turnuvasının açılış törenine iştirak etti.
Hizan'da dostluk ve centilmenlik kazandı
Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, salon sporlarının geliştirilmesi ve vatandaşların spora olan ilgisinin artırılması için düzenlenen futsal turnuvası final maçını izledi. Kaymakam Özçelik, "Turnuvanın kaybedeni yok. Sporcularımız arasında dostluk, kardeşlik ve centilmenlik kazandı" dedi.
Eline aldığı raketiyle kortta fırtına gibi esti
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Tenis Turnuvası'na katıldı. Takım elbisesini çıkarıp, spor kıyafetlerini giyen Vali Pehlivan, eline aldığı raketiyle kortta fırtına gibi esti.
Satranç turnuvasında ilk hamleyi yaptı
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları gençler satranç il birinciliği müsabakasının açılış törenine katıldı.
"Bükemediğimiz eli öptük"
Ankara Çankaya Kaymakamı Murat Duru, İlkokullar Arası Satranç Turnuvası'nda Ankara 1.’si olan öğrencilerle satranç oynadı. Kaymakam Duru, "Yavrularımız satranç müsabakasında bizi zorlayıp yendi. Biz de bükemediğimiz eli öptük" dedi.
Halfeti'nin başarılı sporcularını tebrik etti
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, 2023-2024 Okul Sporları Mahalli Müsabakalarında başarı elde eden genç sporcularla bir araya gelerek, başarılar diledi.
Makam aracını durdurarak oyunlarına dahil oldu
Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Tandoğan Mahallesindeki Sancak Parkı'nda, Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu öğrencilerinin çim hokeyi oynadığını görünce makam aracını durdurarak yanlarına gidip oyunlarına dahil oldu.
Öğrencilerle dart oynadı
Kütahya'nın Dumlupınar Kaymakamı Büşra Güllü Özpınar, Dumlupınar Ortaokulu'nda düzenlenen dart turnuvasına katıldı. Kaymakam Özpınar, öğrencilerle dart oynadı.
Öğrencilere kaymakamlığı anlattı
Kariyer Günleri düzenleyen Anadolu lisesi öğrencilerine kaymakamlık mesleği hakkında bilgi veren Van Gürpınar Kaymakamı Yasin Erdem, öğrencilere fedakarlık olmadan başarının olamayacağını anlattı.
Özel sporcuların bocce heyecanına ortak oldu
Kocaeli Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, özel sporcular için düzenlenen bocce turnuvasında engellilerin heyecanına paylaşarak, bocce oynadı.
Dünya ikincisiyle maç yaptı
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Para Badminton Dünya Şampiyonası'nda ikinci olan Halime Yıldız ile badminton maçı yaptı.
Huzurevi sakinleriyle oyun oynadı
Afyonkarahisar'ın Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel, Hüseyin Develi Huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek, bocce ve bilardo oynadı.
"Sporcuları, Yozgat'ta ağırlamaktan mutluluk duyduk"
Süper Lig Grekoromen ve Serbest Güreş Müsabakaları'nın sona erdiğini ifade eden Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, "Ülkemizin dört bir yanından gelen sporcularımızı ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Bir dahaki turnuvalarda görüşmek dileği ile" dedi.
Şehit kaymakam anısına satranç turnuvası
Mardin’in Derik ilçesinde 2016'da makamına yerleştirilen bombanın infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk anısına satranç turnuvası düzenlendi.
Satranç turnuvası şampiyonlarına ödül
Bahçesaray ilçesiyle özdeşleşen satranç, Van Valiliği ve Bahçesaray Kaymakamlığı tarafından organize edilen turnuvayla ilçeye renk kattı. Vali Ozan Balcı da 4 gün süren turnuvanın ödül törenine katıldı.
Gözleme açıp pişirdi
Sakarya Karapürçek Kaymakamı Kübra Baka Kılıç, köy yaşam merkezinde kursiyer bayanlarla birlikte gözleme açarak pişirdi.
Bayburt, ‘özel’ bir organizasyona ev sahipliği yapıyor
5-7 Eylül 2023 tarihleri arasında bu yıl ikincisi düzenlenen Özel Olimpiyatlar Türkiye, Ulusal Bocce Eğitmen Eğitimi ve Oyunları’na Bayburt ev sahipliği yapıyor.
Yaz Kur’an kursunda futbol turnuvası
Balıkesir Savaştepe Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, yaz Kur’an kurslarındaki öğrenciler arasında düzenlenen futbol turnuvası finallerine katılarak, öğrencilere kupalarını verdi.
Down Sendromlu şampiyonlar bir sonraki başarılarını kaymakama armağan edecek
Kırklareli Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Sporcu Ödüllerinde tanışıp maç yapmak için randevulaştığı şampiyon özel sporcularla masa tenisi oynadı.
Cudi Gabar'da roket sesleri yerine raket sesleri
Şırnak Valisi Osman Bilgin, Cudi - Gabar’da, Şehit Aybüke Yalçın-1 Petrol Kuyu Sahasında, 2. Uluslararası Cudi Cup Tenis Turnuvasının açılışını gerçekleştirerek gösteri maçında milli sporcular ile bir araya geldi.