Arama
Arama Sonuçları
Terör olayı sayısı 88'e düştü
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "2016 yılında ülkemiz genelinde 2 bin 322 terör olayı yaşanmışken bu hava unsurlarının bize sağlamış olduğu güçle 2023 yılında bu rakam 88'e düşmüştür" dedi.
Umre ödüllü hadis yarışması
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, "Hadislerle O'nu Anlamak" konulu Gençlik Bilgi Yarışması ödül törenine katıldı. Vali Aydoğdu, “Gençlerimiz dini değerlerini de milli değerlerini de en güzel şekilde öğrenerek tüm dünyaya rol model olacak” dedi.
"Muğla'da okul sayısı artıyor"
Muğla Valisi İdris Akbıyık, "Eğitime yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. Muğla genelinde mevcut okul sayısının her geçen yıl artış göstermesi, bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor" dedi.
Umre ödüllü kitap okuma yarışması
Gaziantep Valiliği, Şahinbey Belediyesi, İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilecek Ödüllü Kitap Okuma Yarışması için imzalar atıldı. Öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenecek yarışma neticesinde dereceye girenler, umreye gönderilecek.
“Eğitim bir toplumun gelişmesinin itici gücüdür”
Balıkesir’in eğitim şehri olma yolcuğunda oluşturduğu yol haritasıyla, eğitim potansiyeline güç kazandıran Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında yürütülen çalışmalar Vali Hasan Şıldak başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.
Umre parasını depremzedelere bağışladı
Konya Hadim Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, umre için biriktirdiği parasını depremzedelere gönderen Emin Tekin amcayı kabul ederek, kendisine teşekkür etti.
Kutsal topraklara yolcu etti
Ordu Valisi Tuncay Sonel, umreye giden 170 vatandaşı Ordu-Giresun Havaalanından kutsal topraklara dualarla uğurladı.
Öğrencileri umreye yolcu etti
Kastamonu Bozkurt Kaymakamı Murat Atıcı, Bozkurt Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 8 öğrenci ve 2 öğretmenin de aralarında bulunduğu 22 kişiyi umreye uğurladı.