Arama
Arama Sonuçları
Motosiklet sürücülerine yelek hediye etti
Trafik Haftası dolayısıyla kurulan stantları gezen Edirne Valisi Yunus Sezer, daha sonra motosiklet sürücülerine yönelik yapılan denetimlere katıldı. Vali Sezer, motosiklet sürücülerine reflektör yelek hediye etti.
Motosiklet trafik uygulamasına katıldı
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından motosiklet ve elektrikli bisikletlere yönelik yapılan trafik uygulamasına katıldı.
Motosiklet sürücülerine yelek dağıttı
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ile birlikte ‘Reflektif Yelek Giy Görünür Ol’ kampanyası kapsamında motosiklet sürücülerine reflektif yelek dağıttı.
Motosiklet sürücülerine kask hediye etti
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından, motosiklet sürücülerine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla “Kaskınla Yol Ver Hayata” mottosu ile düzenlenen kampanya ve bilgilendirme çalışmalarına katılarak, motosiklet sürücülerine kask hediye etti.
Nusaybin’de atık toplayıcılarına kimlik kartı ve yelek
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yayımlanan "Atık Toplayıcıları" Genelgesi kapsamından Nusaybin Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde Bağımsız Atık Toplayıcılarına kimlik kartları verildi.
"Depremzedelere yardım için canla başla çalışıyoruz”
Ülkemizin yaşadığı en büyük afetlerden biri olarak tarihe geçen, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 7,7 ile 7,6 büyüklüğünde gerçekleşen depremlerin yaraları el birliği ile hızla sarılmaya devam ediyor.
Öğrenme heyecanlarına ortak oldu
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ile Altıeylül Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek, öğrencilerin ve kursiyerlerin öğrenme heyecanına ortak oldu.
2023 yılının ilk misafiri
İzmir Balçova Kaymakamı Ahmet Hamdi Usta, 2023 yılının ilk misafirini makamında ağırladı. Kore Gazisi Mehmet Esen’i ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Usta, “Bu insanlar bizim nazar boncuğumuz” dedi.
Motosiklet sürücülerine reflektif yelek dağıldı
Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle trafikte alınan yeni önlemler çerçevesinde motosiklet, bisiklet, elektrikli bisiklet, elektrikli skuter ve motorlu bisiklet sürücülerine akşam saatlerinde seyahat ederken reflektif yelek giyme zorunluğu getirildi.
İlçedeki tüm ilkokul öğrencilerine ayakkabı
Rize Valiliği himayesinde FLO Ayakkabıcılık iş birliğinde yapılan sosyal sorumluluk projesi “İyilik Hareketi” mottosuyla Güneysu’daki tüm ilkokul öğrencilere ayakkabı dağıtıldı.
Motosiklet sürücülerine reflektif yelek giydirdi
İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Türkmen Beldesinde “Görünür Ol Hayatta Kal” sloganıyla 100 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsüne, reflektif yelek dağıtımı yapıldı.
Öğrenciler trafikte daha görünür olacak
Burdur Çeltikçi Kaymakamı Eda Nur Yurt, öğrencilerin okula geliş ve gidişlerinde daha görünür olması ve reflektif materyal kullanılmasını özendirmek amacıyla öğrencilere reklektif yelek dağıttı.
Denizi olmayan Kayseri'de balık hasadı !
Vali ile belediye başkanı çizmelerini giydi; denizi olmayan Kayseri'de somon balığı hasadına çıktı. Kayseri'den 10 milyon dolarlık balık ihracatı yapıldığı açıklandı.
Muhammed İkbal YELEK
Güneysu Kaymakamı