Motosiklet trafik uygulamasına katıldı;

Motosiklet trafik uygulamasına katıldı

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından motosiklet ve elektrikli bisikletlere yönelik yapılan trafik uygulamasına katıldı....

Resim

“BUNDAN SONRA DENETİMLERİMİZ ÇOK SIK OLACAK”

İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva ile birlikte motosiklet ve elektrikli bisiklet sürücüleri ile bir süre sohbet ederek, can güvenliği açısından trafik kurallarına uyulması, kask takılması ve reflektif yelek giyilmesi hususunda sürücülere uyarılarda bulundu. Uygulama sırasında sürücülere broşür de dağıtıldı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, uygulamanın ardından yaptığı açıklamada, motosiklet ve elektrikli bisiklet kazalarının ciddi anlamda yüksek olduğunu belirttti.

Resim

"TRAFİK KURALLARINA UYUYORUZ"

Vali Yılmaz, “Kask takılması hayati anlamda çok önemli. Işıklara, kurallara, kavşaktaki dönüşlere, trafik kurallarına harfiyen uyulması çok önemli.  Bundan sonraki süreçte, bu kazaların azaltılması anlamında yoğun denetimlerimiz sürecek. Kıymetli hemşehrilerimizin hayatlarını kaybetmemeleri, yaralanmamaları, zarar görmemeleri için elimizden gelen hassasiyeti göstereceğiz, kıymetli hemşehrilerimizden de bu anlamda kendi hayatları için bu hassasiyeti göstermelerini önemle istiyoruz” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum