Arama
Arama Sonuçları
2021'de selin vurduğu Ayancık'ta çalışmalar sürüyor
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 2021 yılında selin vurduğu Ayancık ilçesinde devam eden yol çalışmalarını inceledi.
Vatandaşlara lokum ve zerde ikram etti
Yerli ve yabancı turistlerin gözbebeği olan Safranbolu'da düzenlenen Turizm Haftası etkinliklerine katılan Karabük Valisi Mustafa Yavuz, lokum ve zerde kazanlarına safran şurubu döktü, ardından da vatandaşlara ikram etti.
Karaelmas Ekspresi Batı Karadeniz’in zenginliklerini keşfedecek
“Karaelmas Turizm Ekspresi”, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde info seferiyle yola çıktı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Fikret Şinasi Kazancıoğlu öncülüğünde gerçekleşen info turuna; Kültür ve Turizm Bakanlığı Yetkilileri, Tur Operatörleri, TURSAB Yetkilileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Basın Mensupları ve Sosyal Medya İçerik üreticileri katıldı.
Öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi
Batman Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş, Ulaş köyündeki okulu ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Öztaş, onların istek ve taleplerini dinledi.
“Ben seni gördüm ya yavrum, ölsem de gözlerim açık gitmez”
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Osmaneli’nin Borcak Köyü ziyaretinde yürüyemediği için köy meydanına gelemeyen teyzeye giderek elini öptü. Valiyi karşısında göre teyze, ““Ben seni gördüm ya yavrum, ölsem de gözlerim açık gitmez” dedi.
Yeni yılda yeni kitap
Afyon Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz, yeni yılın ilk günlerinde ikinci kitabını çıkardı. Geçen sene geçmişten günümüze tarihi bir kaynak olan ‘Türk Atalar Sözleri’ isimli kitabını yayınlayan Vali Yardımcısı Kolsuz, şimdi de ‘Tarihî Fıkralardan Seçmeler’ kitabını okuyucularıyla buluşturdu.
Vali Muhterem İnce Fen Lisesi
Çanakkale'nin Yenice ilçesinde yaptırılarak 2023-2024 eğitim öğretim yılının başında faaliyete geçen Vali Muhterem İnce Fen Lisesinin resmi açılış töreni gerçekleştirildi.
“Tüm ekiplerimizle sahadayız”
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, aşırı yağışlardan dolayı sel baskınının yaşandığı Yenice ilçesi Kalkım Beldesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
‘Madalyasız kahraman’a dua
Kendisi de Kahramanmaraşlı olan Darende Kaymakamı Şeref Gülyer, Maraş savunmasının madalyasız kahramanlarından Yeniceli Mehmet Ağa’yı kabri başında dualarla andı.
"Bir araya gelince işler çözülüyor"
Enez ilçesine bağlı köy muhtarlarıyla 2. kez aylık toplantıda bir araya gelen Edirne Valisi Yunus Sezer, "Bir önceki toplantıda aldığımız kararların yüzde 90’ından fazlası gerçekleşmiş. Gördüğünüz gibi bir araya geldikten sonra işlerin yüzde 90’ı kendiliğinden çözülüyor" dedi.
'VE Hotels Kızılcahamam' yükseliyor
Vilayetler Birliği Genel Sekreteri ve VE Hotels Genel Müdürü Ramazan Pektaş, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yapımı devam eden "VE Hotels Kızılcahamam" inşaatında incelemelerde bulunarak, firma yetkililerinden bilgi aldı.
Atilla Toros
Göç İdaresi Başkanı
Yasin Erdem
Gürpınar Kaymakamı
Oğuz Cem Murat
Ereğli Kaymakamı
Ahmet Hamdi Usta
Bingöl Valisi
Akın Oruç
Iğdır Vali Yardımcısı
Kadir Duman
Ergene Kaymakamı
Şanlıurfa’da geleceği çağıran imzalar
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ın öncülüğünde, GAP İdaresi koordinesinde destekleme protokolü imzalandı.
Ziya Polat
Kars Valisi
Şehit annesinin dinmeyen acısını paylaştı
Afyonkarahisar Dazkırı Kaymakamı Zeliha Uz, Şehit J.Asb. Kd. Bçvş Süleyman Demirel’in şehadetinin ikinci sene-i devriyesinde Aşağıyenice köyünde ikamet eden şehit annesinin dinmeyen acısını paylaştı.
Yenice ve Eflani kaymakamları yer değiştirdi
Karabük’ün Yenice ve Eflani kaymakamları yer değiştirdi. Yenice Kaymakamı Gizem Tokur Eflani Kaymakamlığına, Eflani Kaymakamı Büşra Güneş ise Yenice Kaymakamlığı’na atandı.
Gizem TOKUR
Eflani Kaymakamı
Parke taşı döşedi
Adıyaman Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın ile birlikte köyleri ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi.
Köy sakinlerinin hatırını sordu
Çanakkale Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, Çakıroba, Seyvan ve Nevruz köyleri ziyaret ederek, köy sakinleri ile bir araya geldi.
Köyleri karış karış geziyor
Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, kırsal kesimin ihtiyaç ve taleplerini yerinde görüp tespit etmek ve vatandaşlarla hasbihal etmek amacıyla Adıyaman’ın köylerini karış karış geziyor.
Köyün suyu güneş enerji sistemi ile geliyor
Yozgat Valisi Ziya Polat, Dağyenicesi Köyü’nü ziyaret ederek, güneş enerji sistemi ile köye getirilen suyu yerine inceledi.
Bozova Kaymakamı Oruç'un baba acısı
Şanlıurfa Bozova Kaymakamı Akın Oruç’un babası Musa Oruç vefat etti. 68 yaşında kanser hastası olan Musa Oruç, Çanakkale Yenice Hamdibey Köyü'nde toprağa verildi.
İki kaymakam hayatını birleştirdi
Karabük Yenice Kaymakamı Gizem Yandımata ile Kastamonu Pınarbaşı Kaymakamı Serkan Tokur dünya evine girdi.
Özel çocukları hediyelerle sevindirdi
Çanakkale Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, özel öğrencileri makamında ağırlayarak, çeşitli hediyelerle sevindirdi.