Arama
Arama Sonuçları
"Erdemli Vadisi film seti gibi bambaşka bir alan"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Erdemli Vadisi'nde düzenlenen programa katıldı. Vali Çiçek, "Bizim cennet gibi hazinelerimiz var. Erdemli Vadisi film seti gibi bambaşka bir alandır" dedi.
Masalsı Soğanlı Vadisi ışıl ışıl oldu
Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde bulunan ve UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Soğanlı Vadisi, yapılan çalışmalarla gece de ışıl ışıl oldu. Vali Gökmen Çiçek, "Soğanlı Vadisi, her zaman çok güzeldi ve şimdi daha gizemli, daha büyüleyici ve daha masalsı…" dedi.
Diplomatları Soğanlı’da balon turuyla ağırladı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı ve Türkiye Cumhuriyeti - Paraguay diplomatik ilişkilerinin 70. yılı kutlamaları kapsamında 13 Büyükelçi ve 10 Konsolos olmak üzere toplam 23 kişilik diplomat ekibini Soğanlı’da ağırladı.
“Soğanlı Vadisi'ni duymayan, görmeyen kalmayacak”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, "CZN Burak" adıyla bilinen fenomen şef Burak Özdemir ile birlikte her adımda farklı bir güzelliği bünyesinde barındıran Soğanlı Vadisi'nde tanıtım çalışmalarına katıldı.
Onur Yılmazer
Mutki Kaymakamı
Abdulkerem ABBASOĞLU
Mülkiye Müfettişi
Mustafa Gözlet
Urla Kaymakamı
Soğanlı turizm ve sporun yeni adresi oluyor
Kayseri Valisi Göçmen Çiçek ve Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, masal diyarı Soğanlı’daki Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonasının startını verdi. Vali Çiçek, Soğanlı’nın baharda başka olacağını belirtirken, Başkan Büyükkılıç da Soğanlı bölgesini ön plana çıkaracak gayretlerinin sürdüğünü ifade etti.
Soğanlı Vadisi’nde çalışmalar dört nala!
Kapadokya’nın doğu kapısı Kayseri Yeşilhisar’ın Ihlara Vadisi’ne benzeyen turizm merkezi Soğanlı Vadisi’nde çalışmalar ‘dört nala’ devam ediyor.
Vali balonla Soğanlı’yı havadan izledi
Kapadokya'nın giriş kapısı olarak nitelendirilen, tarihi kaya kiliselere ve peri bacalarına sahip Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki Soğanlı Vadisi'nde sıcak hava balonu uçuşu Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in de katılımıyla başladı.
Ekrem ÇEÇEN
Ardeşen Kaymakamı
Ahmet Ali Altıntaş
Yeşilhisar Kaymakamı
Onur TİTİZ
Kiraz Kaymakamı
Cevdet ERTÜRKMEN
Bafra Kaymakamı
Onur ALİMOĞLU
Bahçesaray Kaymakamı
İbrahim GÜLTEKİN
Harran Kaymakamı
Fatih BAYRAM
Tortum Kaymakamı