Fuat Sözer;

Fuat Sözer

Gelendost Kaymakamı...

7 Mart 1994 tarihinde Antalya’da doğdu. İlköğretim ve ortaöğretimini Antalya’da tamamladıktan sonra 2013 yılında Kayseri’de lisans eğitimine Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde başladı. Nuh Naci Yazgan Üniversitesinden ise 2015-2016 ve 2016-2017 eğitim – öğretim yılı Güz yarıyıllarında derslerindeki başarılardan dolayı Onur Belgelerine hak kazanıp, üniversiteden ödül olarak burs kazandı.

Lisans eğitimi sürerken 2016 yılının başında 6 ay süre ile Erasmus Plus Programı ile İtalya’ya gitti. Bu sırada İngilizceden B1seviyesinde dil sertifikası, İtalya’da ise Foggia Üniversitesinden A1 seviyesinde İtalyanca dil sertifikasına hak kazandı. 2022 yılında T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 111. Dönem Mülki İdare Amiri Antalya Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı.

İl merkez stajını Antalya'da tamamladıktan sonra Erzurum'da teftiş stajını tamamladı. Teftiş Stajından sonra ise Kahramanmaraş deprem bölgesinde görev aldı. Deprem bölgesi görevinden sonra Gelendost Kaymakam Vekili olarak görevlendirilen Kaymakamımız 06.10.2023 tarihinde ilçemizdeki görevine başladı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Fuat Sözer Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum