111. dönemlerde kaymakamlık heyecanı;

111. dönemlerde kaymakamlık heyecanı

111. dönem kaymakam adaylarından Mintaha Sarikaya Yenişarbademli, Fuat Sözer Gelendost, Gönül Uçar ise Başçiftlik ilçelerinde ilk kaymakamlık tecrübelerini edinecek....

Resim

İLK GÖREV İLK HEYECAN

111. dönem kaymakam adaylarından yarısı ilk kaymakamlık tecrübelerini edinmek üzere ilçelere görevlendirildi. İlk görev heyecanı yaşayan kaymakam vekilleri, ilk ilçelerinde görevlerine başladı. 111. dönem kaymakam adaylarının diğer yarısı ise deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapıyor.

KURUM AMİRLERİYLE TANIŞTI

İçişleri Bakanlığı’nın 28 Eylül 2023 tarihli onayı ile Isparta Yenişarbademli Kaymakamlığına atanan 111. dönem kaymakam adaylarından Mintaha Sarikaya görevine dün başladı. İlçedeki kurum amirleri ile tanışan Kaymakam Sarikaya, ‘hayırlı olsun’ dileklerini kabul etti.


GELENDOST’A FUAT SÖZER

Isparta Gelendost Kaymakamlığına atanan 111. dönem kaymakam adaylarından Fuat Sözer, görevine 06.10.2023 itibariyle başladı. İlk kaymakamlık tecrübesini Gelendost’ta edinecek olan Sözer, ilçe kurum yöneticileriyle tanıştıktan sonra kaymakamlık çalışanlarından bilgi aldı.

Resim

TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

İçişleri Bakanlığı’nın 28.09.2023 tarihli olurları ile Tokat Başçiftlik Kaymakam Vekili olarak görevlendirilen Gönül Uçar, 05.10.2023 tarihinde ilçedeki görevine başladı.

Makamında tebrikleri kabul eden Gönül Uçar’a İlçe Belediye Başkanı Murat Tunçel, Hatipli Belde Belediye Başkanı Murat Cengiz, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Tapu Müdürlüğü kurum amir ve personelleri ve mahalle muhtarları ziyarette bulundu.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum