“Hakkaniyet ve dürüstlük ilkesinden ayrılmayacağım”;

“Hakkaniyet ve dürüstlük ilkesinden ayrılmayacağım”

Ankara Evren Kaymakamı olarak görevine başlayan 111. dönem kaymakam adaylarından Bekir Kınacı, “Hakkaniyet ve dürüstlük ilkelerinden ayrılmadan, kamu hizmetlerinin tüm vatandaşlarımıza etkin ve adil bir biçimde sunulması gayreti içinde olacağım” dedi....


“ANKARA’NIN GÜZİDE SAHİL KENTİ!”

İçişleri Bakanlığı'nın 28.09.2023 tarihli onayı ile 4 Ekim 2023 tarihinden itibaren Evren ilçesindeki görevine başlayan Kaymakam V. Bekir Kınacı, yayınladığı mesajda, “Ankara'nın güzide sahil kenti Evren Kaymakamlığı görevine başlamış bulunmamın mutluluğunu yaşıyorum. Bu vesile ile öncelikle siz kıymetli hemşehrilerimi ve mesai arkadaşlarımı saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Kaymakam Kınacı, “Kaymakamlık görevini ifa edeceğim sürede hakkaniyet ve dürüstlük ilkelerinden ayrılmadan, kamu hizmetlerinin tüm vatandaşlarımıza etkin ve adil bir biçimde sunulması gayreti içinde olacağım. İlçemizde kaymakamlık yapmış olan meslektaşlarım başta olmak üzere siz değerli Evren halkına hizmet eden görevli ve gönüllü herkese teşekkür ediyor, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Resim

İLK ZİYARET ŞEHİT AİLESİNE

Kaymakam Bekir Kınacı ile beraberindeki heyet, Şehit Uzm. Çvş. Sercan Öztürk ve Şehit Kom. Er Ufuk Baykal’ın aileleri ile Kıbrıs Gazisi İbrahim Şimşek’i evlerinde ziyaret etti.

Resim

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Evren Belediye Başkanı Hüsamettin Ünsal ile Adalet ve Kalkınma Partisi Evren İlçe Başkanı Mehmet Tayanç ve beraberindeki heyet Kaymakam Bekir Kınacı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum