Hastalara 'acil şifa' dilediler;

Hastalara 'acil şifa' dilediler

Şanlıurfa Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin ile Viranşehir Kaymakamı Önder Koç, ilçelerindeki hastaneleri ziyaret ederek, hastalara acil şifalar diledi....

 Resim

HASTALARIN DURUMUNU SORDU

Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin, kısa bir süre önce Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak göreve başlayan Doç. Dr. Eyüp Sabri Şeyhanlı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kaymakam Çetin, hastanedeki servisleri gezerek tedavi altında olan hastalara ve yakınlarına acil şifalar diledi. Kaymakam Çetin, Başhekim Şeyhanlı ve İlçe Sağlık Müdürü Halil Seysenbek’e çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Resim

Kaymakam Çetin, Güçlendirilmiş Göçmen Sağlığı Merkezini de ziyaret ederek hastane çalışanlarıyla bir araya geldi. Çetin, merkez çalışmalarıyla ilgili Dr. Fatma Nur Tarhan ve İlçe Sağlık Müdürü’nde bilgi aldı.

Resim

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Viranşehir Kaymakamı Önder Koç da, Viranşehir Devlet Hastanesini ziyaret ederek Başhekim Muhammet Yılmaz’dan verilen hizmetler ve hastane hakkında bilgi aldı.

Kurum yöneticileri ile hastanede incelemelerde bulunan Kaymakam Önder Koç, tedavi gören hastaları ziyaret ederek, hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum