Yılın Valisi ödülünü Dünya Kız Çocukları Günü'nde babasına armağan etti;

Yılın Valisi ödülünü Dünya Kız Çocukları Günü'nde babasına armağan etti

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Yeni Başarı Hikayeleri temasıyla düzenlenen 12. Uluslararası Buhara Medya Ödül Töreni'nde "Yılın Valisi" ödülüne layık görüldü....


YILIN VALİSİ SEÇİLDİ

Ödülünü Dünya Kız Çocukları Günü’nde emekli Mülki İdare Amiri olan babası ve halen hastanede tedavi gören babası adına alan Vali Yiğitbaşı, Buhara Medya Grup ailesine teşekkür etti.

Dünya Kız Çocukları Günü’nde, 30 yılı aşkın devlete mülki idare amiri olarak hizmet eden babası adına ödülünü alan Vali Yiğitbaşı, “İçişleri Bakanlığının bir mensubu olmaktan çok büyük bir onur duyuyorum. Afyonkarahisar’da vali olarak görev yapmaktan gurur duyuyorum” dedi.


BABASI HASTANEDE TEDAVİ GÖRÜYOR

Böyle onurlu bir göreve kendisini layık gördüğü için, Afyonkarahisar’ın ilk kadın valisi olarak, kız çocuklarına örnek olması için temsil vazifesi olarak görevlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür eden Vali Yiğitbaşı, “Afyonkarahisar çok güzel bir şehir. Bana devlet ana sıfatını layık gördü Afyonkarahisarlı hemşehrilerim. Onlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah Rabbim, bu güzel ülkeye ve devlete daha nice hizmetler yapmayı nasip eder” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum