2023 fidanın ilkini dikti;

2023 fidanın ilkini dikti

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı anısına 2023 fidandan oluşturulacak Hatıra Ormanının ilk fidanını Valilik bahçesinde toprakla buluşturdu....

 Resim

2023 FİDANLIK HATIRA ORMANI OLUŞTURULACAK

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı anısına Kırklareli’nde 2023 fidandan oluşturulacak Hatıra Ormanının ilk fidanı Valilik bahçesinde toprakla buluşturuldu.

Valilik koordinesinde Kırklareli’nde Cumhuriyetin 100. yılının birlik beraberlik ve coşku içerisinde kutlanmasına yönelik hazırlanan etkinlikler kapsamında Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı anısına 2023 fidandan oluşturulacak Hatıra Ormanının ilk fidanını Vali Birol Ekici, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği çocuklar, il protokolü ve kamu kurum müdürleri ile birlikte Valilik bahçesinde düzenlenen tören ile toprakla buluşturdu.

Resim

ÇOCUKLARLA BİRLİKTE DİKTİ

Vali Birol Ekici, gerçekleşen fidan dikimi töreninde yaptığı konuşmasında, tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırklareli’nde de Cumhuriyetin 100. yılının büyük bir coşkuyla kutlandığını söyledi.

Cumhuriyetin ilelebet yaşamaya devam edeceğini vurgulayan Vali Ekici, "Atatürk Cumhuriyeti gençlere emanet etti. Cumhuriyetimiz nice 100 yıllara genç ve dinamik bir şekilde bizim ona sahip çıkmamız ile birlikte ilerleyecek ve güçlenecektir” diyerek, Cumhuriyetin 100. yılını kutladı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum