Acil servise habersiz denetim;

Acil servise habersiz denetim

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni akşam saatlerinde habersiz bir şekilde ziyaret eden Vali Hasan Şıldak, hasta ve hasta yakınlarının şikayetlerini dinledi....


HASTANEYE AKŞAM DENETİMİ

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 800 Yataklı Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek denetlemelerde bulundu.

Akşam saatlerine doğru habersiz olarak Eyyübiye ilçesinde bulunan 800 Yataklı Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden Vali Şıldak, geçmiş olsun dileklerini ilettiği hastane bahçesindeki hasta yakınlarıyla sohbet ederek sorun ve talepleri dinledi, notlar aldı.


VATANDAŞ MEMNUNİYETİ ŞART

Daha sonra Acil Servise geçen Vali Şıldak, Erişkin Acil, Çocuk Acil, Sarı ve Yeşil alan bölümlerindeki çalışmaları inceledi. Özellikle hastanedeki poliklinik hizmetlerinin temizlik koşullarını inceleyen Vali Şıldak, hastanede bulunan çocuklarla da yakından ilgilendi.


HABERSİZ KURUM ZİYARETLERİ DEVAM EDECEK

Zaman zaman habersiz kurum ziyaretleri gerçekleştireceğini belirten Vali Hasan Şıldak, başta sağlık kurumları olmak üzere bütün kamu kurumlarında vatandaşlara kusursuz ve hızlı hizmet sunulmasının esas olduğunu, vatandaş memnuniyetinin oluşmadığı hiçbir hizmet istemediğini belirtti.



Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum