Arama
Arama Sonuçları
Vali Muhterem İnce Fen Lisesi
Çanakkale'nin Yenice ilçesinde yaptırılarak 2023-2024 eğitim öğretim yılının başında faaliyete geçen Vali Muhterem İnce Fen Lisesinin resmi açılış töreni gerçekleştirildi.
Habersiz okul ziyareti
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, bir haftalık ara tatilin ardından habersiz gerçekleştirdiği okul ziyaretine kaldığı yerden devam ediyor.
“Şanlıurfa’ya bu elbise artık dar geliyor”
Eğitim yöneticileriyle bir araya gelen ve bir seferberlik havası içinde çalışılmasını isteyen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Şanlıurfa’ya bu elbise artık dar geliyor. Büyük düşüneceğiz, daha derin ufuk çizgisine odaklanacağız ve hep birlikte eğitim alanında çıtayı yükselteceğiz” dedi.
Acil servise habersiz denetim
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni akşam saatlerinde habersiz bir şekilde ziyaret eden Vali Hasan Şıldak, hasta ve hasta yakınlarının şikayetlerini dinledi.
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile bayram genelgesi
İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine “2023 Yılı Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri” konulu genelge gönderdi. Bayram öncesi ve sürecince alınacak trafik tedbirleri tek tek sıralandığı genelge kapsamında emniyet ve jandarma sorumluluk bölgesinde toplam 51 bin 300 ekip/tim, 99 bin 245 trafik personeli görev alacak.
Şanlıurfaspor’da neler oluyor? Vali Ayhan devreye girdi
Uzun süren kötü gidişatın ardından bu sene Vali Salih Ayhan’ın öncülük etmesi ve belediyelerin desteğiyle iyi bir ivme yakalayıp şampiyonluğun favori takımı olarak gösterilen Şanlıurfaspor’da son günlerde yaşananlar ‘neler oluyor’ sorusunu gündeme getirdi.
Kaymakam şahsi cep telefon numarasını paylaştı
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, sosyal medya hesabından şahsi kullandığı cep telefonu numarasını paylaşarak, “Gerçekten yardımıma ihtiyaç duyduğunuz her an arayabilirsiniz” dedi.
“Depremzedelerden hiçbir belge istemiyoruz”
AFAD Başkanı Yunus Sezer, "Vatandaşlarımızdan, afetzede olduklarına dair, 'depremzede bilgi kartı' isteniyor gibi değişik değerlendirmeler var, biz herhangi bir belge istemiyoruz. Gittiklerinde ikametleri sorgulanarak, onlara uygun barınma sağlanmaktadır" dedi.
Vali Yardımcısı sanat müziği korosunda
Sinop’ta her yıl düzenlenen Türk Sanat Müziği etkinlikleri kapsamında konser programı icra eden Sinop Tarihi Türk Musikîsi Korosu, Sinoplu sanatseverlerle buluştu.
Kaymakam Odabaş’tan gece denetimi
Balıkesir Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, dün gece habersiz bir şekilde emniyet ve jandarma karakol komutanlıklarını ziyaret ederek, denetleme yaptı.
Kalır dudaklarda şarkımız bizim!
Ayrılık zor, meslek hayatının büyük bir kısmı Sivas’ta geçen birinin ilden ayrılması daha da zor. Sivas hakkını helal etti, o da Sivas’a.. Şimdi hayatında yeni bir sayfa ve Şanlıurfa var.