Vali yardımcıları ile birlikte esnaf lokantasına misafir oldu;

Vali yardımcıları ile birlikte esnaf lokantasına misafir oldu

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Vali Yardımcıları Uğur Kolsuz, Mehmet Keklik, Betül Büyükkılıç ve Harun Reşit Han ile birlikte Afyonkarahisar’ın köklü esnaf lokantalarından Salim Usta’ya misafir oldu....

Resim

YEMEĞİ ESNAF LOKANTASINDA YEDİLER

Afyonkarahisar’ın en köklü esnaf lokantalarından olan Salim Usta, 1934 yılından bugüne Afyon’da hizmet veriyor. Kuşaktan kuşağa aktarılan esnaf lokantasında aile üyeleri yıllardır ocak başında.

Resim

VATANDAŞLARLA SOHBET

Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’ın birbirinden güzel yöresel lezzetlerinin yanı sıra esnaf lokantalarında yer alan yemek çeşitlerinin hemen hemen hepsinin sunulduğu Salim Usta, şehre gelen misafirlerin de en çok tercih ettiği lokantalardan birisi.

Vali Yardımcıları Uğur Kolsuz, Mehmet Keklik, Betül Büyükkılıç ve Harun Reşit Han ile birlikte Uzun Çarşı’da faaliyet gösteren Salim Usta’nın misafiri olan Vali Yiğitbaşı, öğle yemeğini de yardımcıları birlikte yedi.

Resim

Bu sırada lokantada bulunan vatandaşlarla da görüşen hal ve hatırlarını soran Vali Yiğitbaşı, sağlıklı güzel günler diledi.

Vali Yiğitbaşı, Afyon’a değer katan Salim Usta’nın marifetli ustalarına ve personeline de teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum