Saffet Arıkan Bedük, Avrupa Devlet Taşra Temsilcileri Derneği’nin dönem başkanlığına seçildi;

Saffet Arıkan Bedük, Avrupa Devlet Taşra Temsilcileri Derneği’nin dönem başkanlığına seçildi

Türk İdareciler Derneği (TİD) Genel Başkanı Saffet Arıkan Bedük, 1993 yılında kurulan ve TİD’in de üyesi olduğu Avrupa Devlet Taşra Temsilcileri Derneği’nin (EASTR) İsviçre’deki yönetim kurulu toplantısında oybirliği ile dönem başkanlığına seçildi. EASTR üyeliği olan Avrupa ülkelerinin katılımıyla 2024 yılı Nisan ayında yapılacak “Avrupa Günleri” toplantısı da İzmir’de yapılacak....

Resim

SON TOPLANTI İSVİÇRE'DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TİD Genel Başkanı Saffet Arıkan Bedük başkanlığındaki bir heyet, Avrupa Taşra Temsilcileri Derneğinin Yönetim ve Yönlendirme Kurulu toplantıları için İsviçre’nin Le Brassus kasabasına gitti.

Avrupa Devlet Taşra Temsilcileri Derneği Yönlendirme Kurulu toplantısında 2024 yılı Avrupa Günleri toplantısının İzmir’de yapılması kararlaştırıldı. Derneğin dönem başkanlığı Türkiye’ye geçti.

OYBİRLİĞİ İLE BAŞKAN SEÇİLDİ

Avrupa Devlet Taşra Temsilcileri Derneği Yönetim Kurulu toplantısında Türk İdareciler Derneği Genel Başkanı Saffet Arıkan Bedük, “oybirliği” ile Dönem Başkanı seçildi.

İsviçre’de yapılan Yönetim ve Yönlendirme kurulları toplantılarında Türk İdareciler Derneğinin teklifi “oybirliği” ile kabul edildi. Buna göre, EASTR’da üyeliği olan Avrupa ülkelerinin katılımıyla 2024 yılı Nisan ayında yapılacak “Avrupa Günleri” toplantısı İzmir’de yapılacak.

Resim

KONSOLOSLUĞA ZİYARET

EASTR toplantıları için İsviçre’de bulunan Saffet Arıkan Bedük başkanlığındaki heyet, Cenevre Başkonsolosu İpek Zeytinoğlu Özkan’ı ziyaret etti. Ziyarette Türk İdareciler Derneğinin uluslararası faaliyetleri konusunda fikir teatisinde bulunuldu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum