Vali Yazıcı 1923 öğrenciyle fidan dikti;

Vali Yazıcı 1923 öğrenciyle fidan dikti

Malatya'da Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla fidan dikme etkinliği düzenlendi. Kentteki okullardan gelen 1923 öğrenci, 1923 fidanı toprakla buluşturdu. Vali Ersin Yazıcı da öğrencilerle birlikte fidan dikti....


Malatya'da Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla "1923 Öğrencimizle  1923 Fidan" sloganıyla fidan dikme etkinliği düzenlendi. Battalgazi ilçesindeki Orduzu Pınarbaşı mevkiinde  düzenlenen etkinliğe Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan katıldı. Vali Yazıcı ve Başkan Gürkan, çocuklarla birlikte fidan ekti.


"HER BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM"

Cumhuriyet'in 100. yılında Malatya'da çeşitli etkinlikler yaptıklarını belirten Vali Yazıcı, "İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizasyonunda, Orman İşletme Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi'nin de katkılarıyla 1923 çocuğumuzla 1923 fidanı toprakla buluşturduk. İnşallah Türkiye yüzyılında bu fidanları diken çocuklarımız, Türkiye'nin daha güçlü ve bütün dünyaya kendini ispatlamış, bütün dünyada sözü geçen bir Türk devleti, bir Türk milleti oluşturmaya gayret ediyor olacak. Deprem gibi çok büyük bir afeti yaşamış Malatya'mızda normalleşme adına 100. yılımızda çeşitli etkinliklerimiz devam ediyor. Çocuklarımızı, gençlerimizi cumhuriyet bilinci ile geleceğe hazırlayarak güçlü Türk devletinin dünyada kıyamete kadar var olması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum