100. yıl için 5 kilometre pedal çevirdiler;

100. yıl için 5 kilometre pedal çevirdiler

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı dolayısıyla Konya'nın Kulu ilçesinde "Düden'e Pedallıyoruz" bisiklet etkinliği düzenlendi. 5 kilometre süren etkinliğe Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat da katıldı....


Hiking Doğa Yürüyüşü ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen etkinliğe Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat'ın yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Osman Hasdemir, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mesut Can Nazlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Bakırtaş, Hiking Doğa Yürüyüşü ve Spor Kulübü Başkanı Ali Tosun, STK temsilcileri, kulüp üyeleri, sporcular, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

"DÜDEN GÖLÜ ÇOK ÖNEMLİ"

Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan bisiklet etkinliği, kuş cenneti Düden Gölü ve Küçük Göl'e kadar sürdü. Yaklaşık 5 kilometre süren etkinlikte doğaseverler göl çevresinde bir araya geldi. Burada açıklama yapan Kaymakam Canpolat, kuş cenneti Düden Gölü ve Küçük Göl'ün önemine dikkat çekti. Canpolat, "7'den 70'e bisiklet etkinliğine katılan kurumlara, tüm doğaseverlere ve Hiking kulübüne destek olan sponsora teşekkür ediyorum" dedi.


SPONSORA TEŞEKKÜR BELGESİ

Etkinlikte ayrıca Kaymakam Canpolat tarafından sponsor hayırsever esnaf Mehmet Emin Duman'a Hiking Kulübü adına teşekkür belgesi verildi.Daha sonra katılımcılara çekilişle Tablet ve Bluetooth kulaklık verildi.


ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPILDI

Kaymakam Canpolat ve doğaseverler, etkinliğin sonunda göl çevresinde çevre temizliği de yaparak, doğanın önemine dikkat çekti. Etkinlik ikramlarla son buldu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum