Diyadin Kanyonu Yürüyüşü;

Diyadin Kanyonu Yürüyüşü

Ağrı Valisi Mustafa Koç, il protokolü ve vatandaşların katılımlarıyla, Cumhuriyetin 100. Yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Valiliğin koordinesinde "Diyadin Kanyonu Yürüyüşü" gerçekleştirildi....

Resim

KANYONUN GÜZELLİĞİNİ YAŞADILAR

Cumhuriyetin 100. yılı kutlama programları kapsamında Diyadin Kanyonu’nun tanıtımını sağlamak ve farkındalık oluşturmak amacıyla Ağrı Valiliği koordinesinde Diyadin Kaymakamlığı, Diyadin Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce “Diyadin Kanyonu Yürüyüşü” programı düzenlendi.

Ağrı Valisi Mustafa Koç, Diyadin Kaymakamı Mustafa Karali, il protokolü ve vatandaşların katıldığı yürüyüş, kaplıca bölgesinde başlayarak yaklaşık 5 kilometre sürdü. Yürüyüş kanyonun içerisinde bulunan Millet Bahçesi’nde sona erdi.

Resim

DOĞUNUN IHLARA VADİSİ

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını gururla kutladıklarını ifade eden Vali Mustafa Koç, katılımcılara teşekkür etti.

Vali Koç, "Türkiye Cumhuriyeti’mizin 100. yılında olmanın coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu coşkuyu ilimizde çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Bugün de Turizmin Yüzyılı sloganıyla, ilimizin önemli turistlik yerlerinden olan Diyadin Kanyonumuzun hem tanıtımını yapmak hem de 100. Yıl coşkusunu beraber yaşamak için bir araya geldik” dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum