Yeter ki siz okuyun!;

Yeter ki siz okuyun!

Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, kamu ve hayırsever katkısı ile ilçede maddi imkansızlığı olan 504 öğrencinin bir yıllık tüm kırtasiye masraflarını karşıladı....

Resim

ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM

Okulları sık sık ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen, ihtiyaç sahibi öğrencilerin durumlarıyla da yakından ilgilenen Kaymakam Algın, ilçedeki öğrencileri sevindirdi.

Kelkit Kaymakamlığı’na başladığı günlerde ‘ihtiyaç sahibi öğrencilerin tespitini’ isteyen Kaymakam Algın, 504 kişilik listenin ortaya çıkması ile Köylere Hizmet Götürme Birliği ve hayırseverlerin katkısını birleştirdi.

Resim

ANNELERİN HESABINA YATIRILDI

Yapılan çalışma sonrasında bu hafta bir milyon liraya yakın bir para, öğrencilere kırtasiye malzemeleri almaları için annelerinin hesabına yatırıldı.

Kaymakam Algın, bir öğrencinin bir yıllık ortalama kırtasiye masraflarını öğretmenler ile planladıklarını, daha sonra ise süreci tamamen anneler üzerinden gerçekleştirdiklerini belirtti.

Resim

"DEVLETİMİZ VAR OLSUN!"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kaymakam Kadir Algın, “Bir kısmı kamu kaynağı bir kısmı ise hayırsever katkısı ile oluşturulan bütçemizle ‘önceliğimiz eğitim’ diyerek ilçemizdeki maddi imkansızlığı olan 504 öğrenci kardeşimizin bu hafta tüm kırtasiye masraflarını karşılıyoruz. Siz yeter ki okuyun… Devletimiz var olsun” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum