Öğrencilere seslenen Vali Aygöl:  Bu şehrin yönetiminde kesinlikle olacaksınız;

Öğrencilere seslenen Vali Aygöl: Bu şehrin yönetiminde kesinlikle olacaksınız

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde düzenlenen ‘2. Bilim Şenliği’nde gençlere seslenen Vali Şefik Aygöl, “Sevgili gençler, üniversiteye 18 defa ziyarette bulundum. Bundan sonra çok sık bir arada olacağız. Bu şehrin yönetiminde kesinlikle sizler olacaksınız” dedi....

Resim

BİLECİK BİR ÖĞRENCİ ŞEHRİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) tarafından düzenlenen ‘2. Bilim Şenliği’nde gençlerin projeleri ziyaretçileri hayran bıraktı. Üniversite kampüsünde gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören şenliğin açılışında konuşan Vali Şefik Aygöl, Bilecik’in nüfusunun yüzde 10’unun öğrencilerden oluştuğunu hatırlatarak, Bilecik'in bir öğrenci şehri olduğunu söyledi.

Resim

YÜZDE YÜZ DOLULUK ORANI

Vali Aygöl, “Çok yakın bir zamanda öğrencilerimiz şehrimize geldiler ve üniversitemize kayıtlarını yaptılar. Yüzde yüz dolulukla bir kayıt oranı yaşadık. Üniversitemiz bütün bölümlerini dolduracak şekilde bir ilgi alaka gördü. Ben önce bizi tercih eden Bilecik'i tercih eden Şeyh Edebali Üniversitesi'ni tercih eden bütün gençlerimize teşekkür ediyorum ve şehrimize hoş geldiniz diyorum” diye konuştu.

Vali Aygöl, “22 bin öğrencisi olan bir üniversitedeyiz şu anda. Bu memleketin de bu şehrin toplam 228 bin nüfusu var. Yani neredeyse nüfusumuzun yüzde 10’u üniversite öğrencilerimiz. Aslında bu oranla ülkemizin en fazla nüfusuna oranla öğrencisi olan şehiriz. Yani öğrenci şehriyiz” dedi.

Resim

“BEN DE BU ŞEHİRDE YENİ VE HEYECANLIYIM”

Vali Aygöl, “Ben de sizin kadar bu şehirde yeni ve heyecanlıyım. Ben de şehri tanımaya çalışıyorum. Ben de sizler gibi her gün yeni yerler keşfediyorum. Yeni şeyler öğreniyorum.  Hızlı bir şekilde bu şehri tanıma fırsatı buluyorum. Ama bu şehri sizlere daha iyi hizmet etmek için tanıyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından 2. Bilim Şenliği sponsorlarına ve destekçilerine plaket takdimi yapıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından stant ziyaretleri gerçekleştirildi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum