“Ailecek okuyoruz”;

“Ailecek okuyoruz”

Öğrencilerle birlikte anne babalarını ve tüm vatandaşları 8 Kasım akşamı 30 dakika boyunca kitap okumaya davet eden Ergene Kaymakamı Kadir Duman, “Ergene'nin çocukları okuyacak, mazlumların sesi olacak” dedi....

Resim

YARIM SAAT KİTAPLA BAŞBAŞA

Tekirdağ Ergene’de başlatılan ‘Ergene Okuyor’ projesi ile okullarda öğrenciler 4. dersin ilk 20 dakikasında düzenli olarak kitap okuyor. Projenin içinde ‘Her Ay Ailemle Okuyorum’ etkinliği de bulunuyor. Bu kapsamda düzenlenen okuma etkinliğine, veli, öğrenci, öğretmen ve yöneticiler olarak hep bir birlikte akşam 20:00’de 30 dakika boyunca kitap okuyor.

Sosyal medyada farkındalık oluşturmak adına da okuma anına ait fotoğraflar, #ErgeneOkuyor etiketiyle sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor. Kasım ayının okuma etkinliği 8 Kasım Çarşamba günü saat 20:00’de gerçekleştirilecek.

Resim

TÜM ANNE BABALARI BEKLİYORUZ

Ergene Kaymakamlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, ‘Ailecek Okuyoruz’ projesi kapsamında Kaymakam Kadir Duman'ın katılımıyla 8 Kasım Çarşamba günü saat 20.00'da Kasım ayı okuma saati etkinliğimizi yapıyoruz. Tüm anne babaları çocuklarıyla birlikte okuma farkındalığı etkinliğimize bekliyoruz” denildi.

Kaymakam Kadir Duman ise, “Fedakâr öğretmenlerimiz ve eğitim camiamızın emekleriyle Ergene'nin çocukları okuyacak, mazlumların sesi olacak, ülkemizi müreffeh yarınlara taşıyacak” dedi.

Kaymakam Duman, “Okuyan bir Türkiye hayali için Ergene olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. ‘Ergene okuyor’ projemize destek veren öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ailelerimize yürekten teşekkür ediyorum. Okudukça başarı gelecek, okudukça toplumsal yaşam kalitemiz artacak” ifadelerini kullandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum