Arama
Arama Sonuçları
Edirne'de yaşanan kuraklık nehirleri vurdu
Meriç Elektrik Santrali'nde inceleme yapan Edirne Valisi Yunus Sezer, "Bölgede yaşanan kuraklık nedeniyle nehir suyu bazı bölgelerde azalıyor. Buradaki suyun tutulması ile aşağılara az su gitmesi söz konusu değil. Mevcut nehirden ne akıyorsa aşağıya aynısı gidiyor, bir damla su burada kalmıyor" dedi.
Nevruz Bayramı kutlu olsun!
Bolu Valisi Erkan Kılıç, baharın müjdecisi Nevruz Bayramı etkinlikleri kapsamında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde (BAİBÜ) Kültür Merkezinde düzenlenen açık hava programına katıldı.
"Eğitim alt yapısını daha da güçlendireceğiz"
Tekirdağ Ergene Kaymakamı Kadir Duman, ilçede 3 okul yapacak olan firma yetkileleriyle bir araya geldi. Kaymakam Duman, "Önceliğimiz eğitim. İlçemizin eğitim alt yapısını daha da güçlendireceğiz" dedi.
“Eğitim yatırımları hız kesmeyecek”
Tekirdağ Ergene Kaymakamı Kadir Duman, yapımına başlanan 4 derslikli anaokulunun zemin hazırlığı sürecini yerinde inceledi. Okulun ağustos ayına yetiştirilmesini isteyen Kaymakam Duman, “Eğitim yatırımları hız kesmeden devam edecek” dedi.
"Üretmeyen, tüketilmeye mahkûmdur"
Tekirdağ'ın Ergene Kaymakamı Kadir Duman, Ergene-1 OSB'de faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret ederek, "Üretmeyen, tüketilmeye mahkûmdur. Üreterek ülkemize katkı sunan sanayicilerimize teşekkür ederim" dedi.
“Ailecek okuyoruz”
Öğrencilerle birlikte anne babalarını ve tüm vatandaşları 8 Kasım akşamı 30 dakika boyunca kitap okumaya davet eden Ergene Kaymakamı Kadir Duman, “Ergene'nin çocukları okuyacak, mazlumların sesi olacak” dedi.
Yaşlı ve engellilerle dertleşti
Hane ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların dertleriyle dertlenen Tekirdağ Ergene Kaymakamı Kadir Duman, yaşlı ve engelli olan hanelere misafir olarak dertlerini paylaştı.
“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!”
Şanlıurfa Birecik’ten Tekirdağ Ergene Kaymakamlığına atanan ve 11 Eylül 2023’te yeni görevine başlayan Kaymakam Kadir Duman, “Gölpazarı, Elbeyli ve Birecik'te olduğu gibi Ergene ilçemizde de "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın" düsturuyla vatandaşlarımızı ziyaret etmeye, hal ve hatırlarını sormaya, dertleriyle dertlenmeye, devletimizin şefkat elini uzatmaya devam ediyoruz” dedi.
Urfa’dan tayin olan kaymakamlar onuruna yemek
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görev yerleri değişen kaymakamların onuruna düzenlenen veda programına katıldı.
Uluslararası Türk Dünyası Şöleni
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karaman Belediyesi tarafından düzenlenen “5. Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni”ne katılarak, “Gönül coğrafyamızın hudutları, ufuk çizgisi kadar engin, kardeşlik bağlarımız çeliktendir” dedi.
Yasin Erdem
Gürpınar Kaymakamı
Kadir Duman
Ergene Kaymakamı
Mehmet Emin Taşçı
Şahinbey Kaymakamı
Mustafa Atış
Maden Kaymakamı
Kendi işlerini bırakıp seri soba üretimine geçtiler
Fularlı tüp kesme makinası, balon sıkma makinası, ön yıkama makinası ve yardımcı üniteler üreten Kıray Makine firması, üretim faaliyetlerini durdurup tüm personeli ile seri soba üretimine geçti.
38 mülki idare amiri birinci sınıfa yükseltildi
İçişleri Bakanlığınca 38 mülki idare amirinin birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilmesine karar verildi.
29 yıldır dinmeyen acı: Başbağlar Katliamı
Erzincan’ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar köyünde, 5 Temmuz 1993'te PKK'lı teröristler tarafından katledilen 33 kişi, olayın 29'uncu yıl dönümünde köyde düzenlenen törenle anıldı. Erzincan Valisi Mehmet Makas, "Madımak'ta canlarımıza kıyan kimse, Başbağlar'da kurşunu sıkan ve içimizi kanatan kim ise bu milletin ferdi olmaz, olamaz" dedi.
Tanju Çanakçıoğlu
Güneysınır Kaymakamı
Fatih KIZILTOPRAK
Hatay Vali Yardımcısı
Selçuk BAŞ
Ulaş Kaymakamı
Kırıkkale'de Nevruz ateşi
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Bahşılı Kaymakamlığı tarafından organize edilen Nevruz Bayramı etkinliklerine katıldı. İlçede düzenlenen etkinliğe katılım ve ilgi yüksek oldu.