Mutluluğun fotoğrafı;

Mutluluğun fotoğrafı

Şırnak Cizre’nin Cudi Mahallesinde gerçekleştirilen “Mahallemizde Şenlik Var” etkinliğine katılan Kaymakam/Belediye Başkan V. Nazlı Demir, çocukların mutluluğuna ortak oldu....


HALA SAHANIN AÇILIŞINI ŞUT ÇEKEREK YAPTI

Kaymakam Nazlı Demir, daha sonra Cudi Mahallesi Merkez TOKİ’lerinde belediye tarafından çocuklar için yapılan halı sahanın açılışını gerçekleştirerek ilk şutu çekti.

Resim

TÜM ÇABAMIZ ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE

Kaymakam Demir, “Mahallede Şenlik Var’ etkinliğimizin ilkini ilçemiz Cudi Mahallesinde gerçekleştirdik. Cizre Belediyemizin imkanlarını vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için seferber ediyoruz. Cudi Mahallemizde yapımını tamamladığımız halı sahamızın açılışını çocuklarımızla birlikte yaptık” dedi.

Kaymakam Demir, “Her şey çocuklarımız için; her şey bu vatanın evlatları geleceğe umutla baksın diye; her şey bu vatanın evlatlarının yüzü gülsün diye 💕💕💕” ifadelerini kullandı.

Resim

CİZRE’DE ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kaymakam Demir, “Mutluluk nasıl anlatılır bilmiyorum ama fotoğrafını biliyorum. Cizre’de mahallede şenlik var; Cizre’de huzur var; Cizre’de çocukların yüzü gülüyor; Cizre’de anneler umutlu mutlu…” dedi.

Kaymakam Demir, “Cudi Mahallemizde düzenlediğimiz Mahallede Şenlik Var etkinliğimizde yediden yetmişe herkes eğlendi biz de çocuklarımızın annelerimizin sevincine ortak olduk” ifadelerini kullandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum