Kayak sezonu öncesi Sarıkamış'ta teftiş;

Kayak sezonu öncesi Sarıkamış'ta teftiş

Kış sezonu öncesinde Sarıkamış Kayak Merkezi’nde incelemelerde bulunan Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, telesiyej sistemleri ve kayak pistlerinde yapılan çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı....


Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, kış sezonu öncesinde Sarıkamış Kayak Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Vali Polat, ilk olarak Türkiye’nin en önemli kayak merkezleri arasında bulunan ve kristal karı ile yerli ve yabancı kayakseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi’ne geldi.


ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Vali Polat, modern telesiyej sistemleri, güvenli pistleri ile dünyanın en güzel kayak merkezlerinden olan Sarıkamış Cıbıtepe Kayak Merkezi’ni gezdi. Kış sezonu için telesiyej sistemleri ve kayak pistlerinde yapılan çalışmaları yerinde gören Vali Polat, yetkililerden bilgi aldı.


MÜDÜRLERLE DEĞERLENDİRME

Vali Polat daha sonra enfes manzarası, harika doğası, seyir terasları ve yürüyüş yoluyla Sarıkamış’ın en özel ekoturizm noktalarından olan Keklik Deresi’nde incelemelerde bulundu. Alanda inceleme yapan Vali Polat, bölge turizmine artı değer katabilecek alanla ilgili müdürlerle de değerlendirme yaptı.


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum